GOSSIP

Εκτός Ελλάδος βρίσκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά το σάλο

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος που έχει ξεσπάσει μετά τη σωρεία αποκαλύψεων για τον άλλοτε παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα και πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, πλέον, αυτό το διάστημα βρίσκεται εκτός Ελλάδος.

Και ενώ πολλοί μπορεί να περίμεναν ότι μετά την τεράστια κοινωνική κατακραυγή που εισπράττει, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα ταξίδευε στην Αλόννησο – το ησυχαστήριό του όπως έλεγε κατά καιρούς –, τελικά ο ίδιος αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εθεάθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μαζί με τη σύζυγό του. Όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος Οδυσσέας Μητσόπουλος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο παρουσιαστής συνοδευόμενος από τη γυναίκα του, ταξίδεψε για το Μεξικό. Μάλιστα, οι πληροφορίες τον θέλουν ευδιάθετο αλλά δεν συνομίλησε με άλλους συνταξιδιώτες ή με το προσωπικό του αεροδρομίου.

Δεν γνωρίζει κανείς αν το ταξίδι ήταν προγραμματισμένο για τις γιορτές ή αν προέκυψε μετά τη «χιονοστιβάδα» αποκαλύψεων, αλλά και πόσο διάστημα θα μείνει στο Μεξικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, τουλάχιστον 9 κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές για να δουν αν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο και πώς μπορούν να κατέβουν.

Την ίδια ώρα, ερευνάται αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε οικονομικές απολαβές από αυτή του τη δραστηριότητα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!