GOSSIP

Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Παλιοσπούρου - Οι γιατροί της είπαν άσχημα νέα

Στο Παρίσι βρέθηκαν αυτές τις μέρες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι και το δράμα της συγκλόνισε τους πάντες, αλλά και η Αννίτα Ναθαναήλ, που από την πρώτη στιγμή που έμαθε για το συμβάν, έχει σταθεί πλάι στην Ιωάννα και οι δυο τους συνδέονται πλέον με μια στενή φιλία.

Η Ιωάννα, έπρεπε να πάει στην πόλη του φωτός, για να επισκεφτεί  το στρατιωτικό νοσοκομείο «Percy Army Training Hospital» για έναν νέο κύκλο θεραπειών στην επίπονη και μακροχρόνια προσπάθεια αποκατάστασης των τραυμάτων και των ουλών που άφησε η επίθεση που δέχτηκε.


Φυσικά μαζί της σε αυτή την επίσκεψη στο νοσοκομείο ήταν και η καλή φίλη της Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία μάλιστα ανέβασε στα social media ένα βίντεο που δείχνει την Ιωάννα να διασχίζει τους διαδρόμους του νοσοκομείου.


Η Αννίτα, στα stories της έλεγε πως θα ενημέρωνε τους διαδικτυακούς φίλους της με νέο βίντεο για τα όσα θα άκουγαν από τους γιατρούς της κλινικής.


Ωστόσο τα νέα ήταν μάλλον δυσάρεστα, αφού με νέα ανάρτησή της η Αννίτα, εξήγησε πως η Ιωάννα άκουσε μια "σκλήρή" αξιολόγηση της κατάστασής της από τους γιατρούς που την έκανε να... λυγίσει.

 «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε σχετικά… Η αξιολόγηση ήταν πολύ σκληρή για την Ιωάννα και επακολούθησαν δύσκολες στιγμές για εκείνη…» έγραψε χαρακτηριστικά η Αννίτα, που πλέον από το βράδυ της Τετάρτης έχει επιστρέψει στην Αθήνα μαζί με την Ιωάννα,


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!