GOSSIP

Αυτός ο Έλληνας θέλει να εκπροσωπήσει το Σαν Μαρίνο στη Eurovision [βίντεο]

To 2011 ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, έγινε γνωστός στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, καθώς κατάφερε να αποσπάσει τη νίκη στο τηλεοπτικό τάλεντ σόου Greek Idol και τώρα, ο 42χρονος πλέον Έλληνας τραγουδιστής, διεκδικεί να αναλάβει την εκπροσώπηση του κρατιδίου του Σαν Μαρίνο στη Eurovision.

Το Σαν Μαρίνο, φέτος αποφάσισε να επιλέξει τον εκπρόσωπό του στη Eurovision 2022, μέσω της διεξαγωγής του διαγωνισμού:  Una Voce Per San Marino (Μια φωνή για το Σαν Μαρίνο).


Όπως αναφέρει το ogaegreece.com το συγκεκριμένο σόου - διαγωνισμός για την ανάδειξει του εκπροσώπου της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision στο Τορίνο της Ιταλίας, θα λάβει χώρα από τον Δεκέμβριο του 2021 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022. Όλοι οι καλλιτέχνες θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες, στους Καταξιωμένους και τους Ανερχόμενους. Οι Ανερχόμενοι καλλιτέχνες θα λάβουν μέρος σε μια ακαδημία στο Teatro Titano. Οι ημερομηνίες της ακαδημίας είναι 13-19 Δεκεμβρίου 2021 και στις 5-11 Ιανουαρίου 2022. Μέσω της ακαδημίας θα διεξαχθούν τα castings για τους καλλιτέχνες αυτούς. Τον Φεβρουάριο του 2022, μια σειρά ημιτελικών και τελικών θα καθορίσει τους 9 καλλιτέχνες που θα περάσουν στον Μεγάλο Τελικό. Για τους πρώτους τρεις Ανερχόμενους καλλιτέχνες, τα χρηματικά έπαθλα θα είναι €7000, €2000 και €1000 αντίστοιχα.

Ο Μεγάλος Τελικός του Una Voce per San Marino θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου 2022 στο Teatro Nuovo στην Dogana. 18 καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν εκεί, 9 Ανερχόμενοι και 9 Καταξιωμένοι. Οι τελευταίοι θα λάβουν απευθείας πρόσκληση από την Media Evolution Srl. Η επιτροπή θα αποφασίσει τον μεγάλο νικητή αλλά και την δεύτερη και τρίτη θέση.

Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος είναι ένας από τους ανερχόμενους καλλιτέχνες που έκανε αίτηση για την Ακαδημία και συμμετείχε στα castings (με πάνω από 80 καλλιτέχνες) διεκδικώντας να κερδίσει τελικά μια θέση στο Una Voce per San Marino. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!