GOSSIP

H Βίκυ Σταυροπούλου θυμήθηκε τα νιάτα της - Δείτε μια παλιά φωτογραφία της

Διάθεση αναπόλησης του παρελθόντος είχε η 52χρονη ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου, που στις αρχές του προηγούμενου μήνα γιόρτασε τα γενέθλιά της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία της από τα νιάτα της.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε 20 χρόνια πριν. Τα πρόσωπα που βρίσκονται μαζί της στη φωτογραφία είναι οι άνθρωποι που την αγαπούν και παράλληλα είναι δύο από τους πιο αξιόλογους ηθοποιούς, μιλάμε για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και την Μαρία Λεκάκη.

Ενώ η μικρή Δανάη ποζάρει στην φωτογραφία με παιδική αφέλεια έχοντας μαζί τους αδελφικούς φίλους της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη το 2000, όπου οι ηθοποιοί βρίσκονται σε διακοπές Χριστουγέννων.

 Διαβάστε τι έγραψε η Βίκυ Σταυροπούλου

«20 χρόνια πριν… Τότε δεν ποζάραμε στις φωτογραφίες, γι’αυτό και είναι εντελώς αυθόρμητη -Ε και ίσως όχι πολύ κολακευτική για μένα. Αλλά ρε παιδιά σκέφτομαι.. πώς περνάνε τα χρόνια! Πώς αλλάζουν οι καιροί.. και τι όμορφο πράγμα είναι να δημιουργούμε αναμνήσεις. Εδώ, το 2000 νομίζω σε διακοπές Χριστουγέννων με την @marialekaki.official τον @christos_chatzipanagiotis και πολλούς άλλους φίλους και το Δαναάκι μικρό @danai_barka !* Να είμαστε καλά, να χαμογελάμε και να έχουμε όμορφους ανθρώπους γύρω μας! Καλό Σαββατοκύριακο με χαρά και θετική σκέψη παιδιά.. όλα λύνονται έτσι! Να αγαπάτε & να το δείχνετε! Η αγάπη είναι θαύμα!».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!