GOSSIP

Ερωτηματικά προκαλεί η αιφνίδια αποχώρηση της Παπαθωμά από παράσταση

Μολονότι μόλις πρόσφατα έγινε η πρεμιέρα μιας θεατρικής παράστασης στο Βεάκη, όπου πρωταγωνιστούσε η 49χρονη ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά, σχεδόν αμέσως είδαμε την σύντροφο του Γρηγόρη Πετράκου να αποχωρεί από την παράσταση γεννώντας πολλά ερωτηματικά για το τί συνέβη και προκάλεσε το τέλος αυτής της συνεργασίας.

Η ηθοποιός ξεκίνησε κανονικά τη σεζόν στην παράσταση "Κάποτε στον Βόσπορο" στο θέατρο Βεάκη, αλλά απρόσμενα και δίχως ουδεμία ενημέρωση, αντικαταστάθηκε από την ηθοποιό Κατερίνα Μάντζιου.

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου συνάντησε τους συντελεστές της παράστασης οι οποίοι προσπάθησαν να εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους η ηθοποιός δεν θα βρίσκεται στο εξής στο θέατρο Βεάκη.

"Η κυρία Παπαθωμά δεν μπορούσε να συνεχίσει στην παράσταση", σχολίασε λιτά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

"Η κυρία Παπαθωμά είναι άρρωστη. Δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσει γιατί είναι θέμα της ίδιας της κυρίας Παπαθωμά και της παραγωγής μας. Αυτή τη στιγμή έχει γίνει μια αντικατάσταση, η οποία είναι από μια εξαιρετική συνάδελφο", πρόσθεσε ο Δημήτρης Πιατάς.

"Ήρθε γρήγορα το κορίτσι, η Κατερίνα Μάντζιου, έγινε μια γρήγορη αντικατάσταση και δεν χάσαμε ούτε μέρα".

Επίσης, η Ευαγγελία Μουμούρη ομολόγησε πως "ο λόγος είναι ότι αρρώστησε η Θεοφανία Παπαθωμά. 'Επαθε μια ίωση, ένα κρύωμα και δεν μπορούσε να γίνει καλά και έτσι αποφασίσαμε να γίνει αυτή η αντικατάσταση".

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στη Super Κατερίνα, η Θεοφανία Παπαθωμά ταλαιπωρήθηκε από φαριγγίτιδα, και πλέον είναι καλά. Το συζήτησε με την παραγωγή και αποφάσισαν από κοινού να καθίσει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Στη συνέχεια, προτίμησε να δώσει έμφαση στις Άγριες Μέλισσες και να αφήσει το θέατρο, για να μην ταλαιπωρηθεί περισσότερο η υγεία της.

Η Έλενα Πολυκάρπου πρόσθεσε πως δύο ηθοποιοί, συνάδελφοι της Θεοφανίας Παπαθωμά, της είπαν πως η ηθοποιός έχει πάθει υπερκόπωση.

Στο σημείο αυτό η Κατερίνα Καινούργιου αναρωτήθηκε αν στη συγκεκριμένη παράσταση τέθηκε θέμα εμβολιασμένων ή ανεμβολίαστων, ωστόσο οι συνεργάτες της είπαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!