GOSSIP

Η Ζέτα Δούκα είχε γενέθλια και έκανε έναν απολογισμό αυτής της "δύσκολης" χρονιάς

Τα 48α γενέθλιά της γιόρτασε πρόσφατα η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, που το όνομά της συνδέθηκε άμεσα με το #metoo κίνημα στην Ελλάδα, το οποίο γιγαντώθηκε μέσα στη φετινή χρονιά.

Η ίδια, χθες Παρασκευή 27/11 έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για να μας δείξει πλάνα από την όμορφη οικογενειακή... μάζωξη που έκανε για τα γενέθλιά της, που ήταν στις 24/11 και παράλληλα φρόντισε να κάνει και έναν απολογισμό της χρονιάς.

«Στις 24 Νοεμβρίου γιόρτασα τη συμπλήρωση ακόμη μιας χρονιάς που υπάρχω σε αυτή τη ζωή.

Μιας χρονιάς που τα είχε όλα, όμορφες και δυσάρεστες στιγμές, εύκολες και απρόβλεπτα δύσκολες καταστάσεις, ψυχολογικές δοκιμασίες αλλά και μεγάλες δημιουργίες.

Μια χρονιά που σίγουρα θα θυμάμαι για πάντα ως αυτήν που άλλαξε -ακόμη μια φορά- την πορεία της σκέψης και την κοσμοθεωρία μου, κάνοντας γερό ξεσκαρτάρισμα σε αυτά που πέταξα και αυτά που κράτησα… Είμαι πιο ανάλαφρη φέτος!

Παρόλα αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν γύρω μας.
Πιο ανάλαφρη και πιο αποφασισμένη να κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να ζήσω κι εγώ κι όλος ο κόσμος καλύτερα και αρμονικότερα. Έτσι άλλωστε δεν κλείνουν όλα τα σοφά παραμύθια, «Ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»;
Ε λοιπόν, έτσι θέλω κι εγώ! Και είμαι ευγνώμων που έχω στη ζωή μου όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που με αγαπούν και με βοηθούν να ξαναβρίσκω την ελπίδα, το θάρρος, την δύναμη να προχωράω και να μην τα παρατάω όταν λυπάμαι κι απογοητεύομαι. 48 και βγαίνω λοιπόν, με την ευχή να αντιστρέψω τους αριθμούς και να είμαι
δυνατή και περιτριγυρισμένη από όλη αυτή την αγάπη και στα.. 84!

Και για να πιάσει η ευχή, φέτος έσβησα 5 τούρτες», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!