GOSSIP

Οι Βανδή και Μπισμπίκης δεν κρύβουν τον έρωτά τους [βίντεο]

Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με το Ντέμη Νικολαΐδη, η δημοφιλής τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, πλέον δεν κρύβει πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη και οι δυο τους χθες έκαναν την πρώτη επίσημη κοινή έξοδό τους ως ζευγάρι.

Όπως αναφέρει το protothema.gr και σε πλάνα που είδαμε σε πρωινή εκπομπή, ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή όχι μόνο πήγαν σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων παρέα με φίλους, αλλά βρέθηκαν μαζί και στα εγκαίνια της δραματικής σχολής «Τεχνών Εκατό» του Λάκη Λαζόπουλου, που είναι καλός φίλος του ηθοποιού..

Μερικά στιγμιότυπα στο Instagram μαρτυρούν ότι μετά την επίσκεψή τους στο κτίριο «Μέγαρο Έβδομης Στέγης» στο κέντρο της Αθήνας, όπου και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης συνέχισαν την βραδιά τους με την παρέα τους σε γνωστό εστιατόριο του Πειραιά. 



Μαζί τους βρέθηκαν ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Μανώλης και ο Ιάκωβος Κονταρός και άλλοι επώνυμοι, καθώς και σπουδαστές της σχολής. 

Μετά το διαζύγιο από τον Ντέμη Νικολαΐδη, η δημοφιλής τραγουδίστρια φαίνεται ιδιαίτερα ευτυχισμένη και ανανεωμένη. Στις φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν, ποζάρει χαμογελαστή στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος την αγκαλιάζει από τους ώμους, χωρίς να ανησυχεί πλέον, μήπως τους παρεξηγήσουν.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!