GOSSIP

Έγινε πατέρας για πρώτη φορά ο «Ντένβερ» του La Casa De Papel [εικόνα]

Ο Ισπανός ηθοποιός Jaime Lorente (Χάιμε Λορέντε) απολαμβάνει εδώ και χρόνια τη διεθνή φήμη που χάρισε στον ίδιο και τους λοιπούς πρωταγωνιστές του, η απίστευτη επιτυχία του Casa De Papel, του Netflix και λίγο πριν το φινάλε της σειράς που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο, ο ίδιος τώρα αναλαμβάνει ένα νέο μεγάλο ρόλο στη ζωή: αυτόν του πατέρα.

Σε λίγες μέρες ο ηθοποιός που στη σειρά υποδύονταν το Ντένβερ, θα γιορτάσει τα 30α γενέθλιά του, έχοντας πλέον στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κορούλα του, που πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο η νυν σύντροφός του Marta, η γυναίκα με την οποία είναι μαζί μετά τον χωρισμό του με την επίσης διάσημη Ισπανίδα ηθοποιό που συμμετείχε στο Casa De Papel και τη σειρά Elite την María Pedraza.


Ο τηλεοπτικός Ντένβερ, μετά το χωρισμό του με την Pedraza, κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είχε όμως επιβεβαιώσει με δηλώσεις του, την είδηση πως θα γίνονταν σύντομα πατέρας.


Και πράγματι εδώ και λίγες μέρες έχει αποκτήσει τη μικρή Amaya και πριν μια εβδομάδα ανέβασε  πόζες του με την κόρη του και κάποιους φίλους, αλλά και μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τη μικρή κορούλα του και τα likes στο Instagram πέφτουν βροχή! Ωστόσο ο ίδιος αποφεύγει να αποκαλύψει περισσότερα για την Marta τη νέα σύντροφό του και μητέρα της κόρης του.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by El chaval (@jaimelorentelo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by El chaval (@jaimelorentelo)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!