GOSSIP

Η Τούνη ζητά συγγνώμη μετά το νέο σάλο που προκάλεσε ένα ξέσπασμά της [βίντεο]

Η γνωστή influencer και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, για μια ακόμη φορά κατάφερε να προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις με μια ανάρτηση που έκανε σε στόρι στα social media και η ίδια αναγκάστηκε στην πορεία να δώσει εξηγήσεις.

Τι συνέβη;

Όλα ξεκίνησαν, όταν η ξανθιά influencer και επιχειρηματίας πήγε στο αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη όπου πρόσφατα ολοκλήρωσε το νέο της σπίτι στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να ταξιδέψει με προορισμό την Αθήνα, όπως κάνει κάθε εβδομάδα, αφού εκεί μένει ο σύντροφός της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας που πετούσε της ζήτησαν επιπλέον 40 ευρώ, καθώς η βαλίτσα της ξεπερνούσε το επιτρεπτό βάρος κατά δύο κιλά.

Η Ιωάννα Τούνη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα της, μιας και χρησιμοποιεί συνεχώς τη συγκεκριμένη εταιρεία για τα ταξίδια της και έτσι τους «πέταξε» 50 ευρώ και έφυγε.

Όταν μπήκε στο αεροπλάνο, φανερά εκνευρισμένη, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram «καρφώνοντας» την αεροπορική για τη στάση της. Ειδικότερα, η Ιωάννα Τούνη έγραψε:

«Πετάω minimum δύο φορές την εβδομάδα μαζί τους! Τους έχω αφήσει ένα σκασμό λεφτά. Και μου έκαναν ολόκληρο σκηνικό (σε άδεια πτήση) γιατί είχαν 2 κιλά έξτρα στη χειραποσκευή μου. Και μου τα χρέωσαν 40 ευρώ. Τους “πέταξα” 50 και έφυγα. Καλά δεν έκανα;».

Οι αντιδράσεις

Αυτό το story προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις με πολλούς να την κατηγορούν πως φέρεται σαν... ντίβα και πως οι υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρείας απλά έκαναν τη δουλειά τους. 

 

Η συγγνώμη και η απολογία της Ιωάννας 

Η Ιωάννα μετά τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων που προκάλεσε, αναγκάστηκε να σβήσει το επίμαχο story και έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη και να εξηγήσει τί ακριβώς συνέβη.

«Είδα πόσο μεγάλη έκταση έχει πάρει το χθεσινό μου story και νιώθω πολύ άσχημα με αυτό. Είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσουμε παραπάνω».

«Για αρχή θέλω να πω μία μεγάλη συγγνώμη σε όποιον έκανα να πιστέψει μέσα από τα story μου ότι επιτέθηκα και φέρθηκα άσχημα στους ανθρώπους του αεροδρομίου ή ότι τους πέταξα τα λεφτά στα μούτρα. Σίγουρα δεν συνέβη κάτι τέτοιο κι όλο αυτό δεν είμαι εγώ. Αν καταλάβατε κάτι τέτοιο, πραγματικά συγγνώμη. Δεν ήθελα να προάγω κάτι τέτοιο. Ήθελα κάτι να επικοινωνήσω και έκανα με τον χειρότερο τρόπο, επειδή ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη, ένιωθα αδικημένη, είχα νεύρα, οπότε το στόρι μου δεν ήταν το πιο σωστό πράγμα», εξήγησε η influencer.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!