GOSSIP

Η Μπαλατσινού μίλησε για τους Κικίλια και Κωστόπουλο [βίντεο]

Μια εφ'  όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Τζένη Μπαλατσινού στο Νίκο Χατζηνικολάου και σε αυτή αναφέρθηκε φυσικά στο νυν σύζυγό της, στα τέσσερα παιδιά της, αλλά και στον πρώην σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο.

Από την αρχή της συζήτησης ξεκαθάρισε πως «Πρώτα απ’ όλα είμαι μάνα» θέλοντας να βοηθήσει και τον δημοσιογράφο ο οποίος απαρίθμησε τις ιδιότητές της: μοντέλο, παρουσιάστρια, επιχειρηματίας, ηθοποιός, μητέρα, σύζυγος, εστεμμένη.

Η συζήτηση, όπως είναι λογικό, εστιάστηκε κυρίως στην προσωπική ζωή της Τζένης Μπαλατσινού, η οποία μίλησε για τα τέσσερα παιδιά της λέγοντας πως: «Η αγάπη δεν μπορεί να σταματήσει στους αριθμούς και κάθε παιδί είναι εντελώς διαφορετικό. Δεν ξεχωρίζω κανένα από τα παιδιά μου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σοβαρό ατύχημα που είχε η κόρη της Αμαλία πριν από δύο χρόνια περίπου περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές. «Το ατύχημα της Αμαλίας ως εμπειρία δε συγκρίνεται με κάτι. Εύχομαι κανένας γονιός να μην βρεθεί στη θέση που βρέθηκα και να μην χτυπήσει το τηλέφωνο και ακούσει κάτι κακό. Με βοήθησε το γεγονός ότι έχω θετική σκέψη και πάντα πιστεύω ότι όλα θα πάνε όλα καλά».

Το διαζύγιο με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Αν και ρωτήθηκε για τους λόγους που οδηγήθηκε σε διαζύγιο ο γάμος της με τον επί 20 χρόνια σύντροφό της και πατέρα των τριών παιδιών της, Πέτρο Κωστόπουλο, η Τζένη Μπαλατσινού δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες. «Όταν έχεις τρία παιδιά και είσαι σε δημόσια θέα, τα εν οίκω μη εν δήμω. Αρκεί που ξέρουμε εγώ κι εκείνος. Κρατάω μόνο τις καλές στιγμές από τα είκοσι χρόνια που είμαστε μαζί και το ότι υπάρχει καλή πρόθεση για τα παιδιά και από τις δύο πλευρές. Δεν ήταν όλα τέλεια με τον Πέτρο».

Ο Βασίλης Κικίλιας μιλάει με τα πιο τρυφερά λόγια για τη γυναίκα της ζωής του

Στην εκπομπή παρενέβη και ο σύζυγός της, υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος μίλησε πολύ τρυφερά για την γυναίκα της ζωής του και τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που δίνει αγάπη όχι μόνο στα παιδιά της αλλά και σε όλους τους ανθρώπους της. Έκανε ειδική αναφορά στην οργανωτικότητα, την επιμονή και την μεθοδικότητά της, ενώ δεν δίστασε να την ευχαριστήσει δημόσια για το βήμα που έκανε όπως τόνισε, πλάι και όχι πίσω, προκειμένου να τον στηρίξει στην διαδρομή της καριέρας του.

Ο χωρισμός κράτησε οκτώ μήνες αλλά στο τέλος η αγάπη κερδίζει

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε και για τον χωρισμό τους ο οποίος κράτησε οκτώ μήνες.

«Ήταν δύο εντελώς διαφορετικές ιστορίες ανθρώπων με διαφορετικές πορείες, ήταν πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και για μένα και για εκείνον. Όταν είσαι ώριμος άνθρωπος και είσαι και ρεαλιστής, ξέρεις ότι κάποια στιγμή ο έρωτας θα φύγει και έχεις να αντιμετωπίσεις ένα αύριο. Οπότε χωρίσαμε για οκτώ μήνες, σε αυτούς τους μήνες κάναμε τα πάντα κι εγώ κι εκείνος για να μείνουμε χωριστά. Και το περιβάλλον μας έκανε τα πάντα, θεωρώ όμως ότι στο τέλος η… αγάπη κερδίζει», είπε η Τζένη Μπαλατσινού.
,
Από την πλευρά του ο Βασίλης Κικίλιας είπε: «Συνεχίζω να είμαι παραδοσιακός τύπος και άνδρας και θεωρώ ότι ένας άνδρας πρέπει να διεκδικεί τη γυναίκα που θέλει δίπλα του. Από εκεί και πέρα, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι κάτι πολύ δύσκολο, ειδικά στις μέρες μας, υπάρχει πίεση. Εγώ σχετικά αργά στη ζωή μου, πίστεψα ότι βρήκα τον άνθρωπό μου και έτσι τον διεκδίκησα. Επειδή με την Τζένη δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάσκετ, της ζήτησα να παίξουμε τένις. Όταν είδα πως υπάρχει κάτι πολύ παραπάνω από μια όμορφη γυναίκα, αποφάσισα να προχωρήσουμε και να παντρευτούμε. Η Τζένη είναι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος, φυσικά με έντονες στιγμές και εντάσεις που όλοι έχουν στη ζωή τους. Έχει όμως μέσα της ιεραρχημένες σωστά τις προτεραιότητες. Πρώτα απ΄όλα η Τζένη είναι μητέρα και αυτό εμένα με συγκινεί ιδιαίτερα. Μετά είναι σύντροφος και συνοδοιπόρος».

«Είναι ότι πιο ωραίο και όμορφο μπορεί να βιώσει ένας άνδρας και εγώ άργησα στη ζωή μου να κάνω οικογένεια γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό προέρχεται από μια σχέσης με βαθιά συναισθήματα και από αγάπη για να μπορεί να πάρει το παιδί την αγάπη και τη ζεστή ατμόσφαιρα προκειμένου να μεγαλώσει σωστά μέσα στην οικογένεια» συμπλήρωσε ο Βασίλης Κικίλιας για τον ερχομό του γιου του.



Οι δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της

Από την πλευρά της, η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε πως πήρε άδεια από τις κόρες της για τη σχέση με τον Βασίλη Κικίλια. «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ξαναπαντρευτώ. Ο Βασίλης επιδίωξε να κάνουμε παρέα και έτσι γνωριστήκαμε μετά από ένα αγώνα τένις. Νιώθω άσχημα όταν με λένε κυρία υπουργού», εξομολογήθηκε ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην διάρκεια της τέταρτης εγκυμοσύνης της και της γέννας του γιου τους. «Γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβριο ότι υπήρχε κάποια δυσκολία και την υποβάθμιζα, δεν ήθελα να σκέφτομαι αρνητικά. Ο Βασίλης ήταν ο φύλακας άγγελός μου, ζήτησε δεύτερη γνώμη και αν δεν το είχε κάνει δεν θα είμαστε τόσο καλά προετοιμασμένοι. Μπήκα να γεννήσω και δεν το ήξερε κανένας, ούτε τα παιδιά μου. Πήρα μόνο την μοναχή μου στην Πάτμο τηλέφωνο. Ήμουν πολύ τυχερή, όλα πήγαν καλά».


Η βαθιά πίστη της στο Θεό

Στη συνέχεια η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε στην δύναμη της πίστης στον Θεό και στον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των δυσκολιών, μέσα από τις οποίες, εξομολογήθηκε, πως έγινε καλύτερος άνθρωπος.

Οι πλαστικές επεμβάσεις

Όταν ρωτήθηκε από τον Νίκο Χατζηνικολάου για τις πλαστικές επεμβάσεις σχολίασε το γεγονός ότι διαφωνεί με την αλλαγή της εικόνας, κάτι που η ίδια δεν επιθυμεί και έδωσε ένα μήνυμα στις νέες κοπέλες να αγαπήσουν τον εαυτό τους και να μην επισκέπτονται πλαστικούς σε αυτή την ηλικία.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην τωρινή δραστηριότητά της, τη συνδρομητική πλατφόρμα εναλλακτικής εκπαίδευσης impact talk, που συνιστά έναν ανθρωποκεντρικό οδηγό για την κατανόηση της τέχνης της ζωής, της εξέλιξης και της επιτυχίας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!