GOSSIP

Η Παναγιώταρου μιλά για το διαζύγιό της και διαψεύδει τις φήμες για "τρίτο" πρόσωπο

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks αλλά και του ριάλιτι Φάρμα από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο χωρισμός της και το διαζύγιό της με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, συχνά έχει ακούσει φήμες περί... τρίτου προσώπου που διέλυσε αυτό το γάμο, αλλά η ίδια σε νέα τηλεοπτική συνέντευξή της, διαψεύδει κατηγορηματικά αυτά τα σενάρια. 

Όπως αναφέρει το zappit.gr η Παναγιώταρο, συνομίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον χωρισμό της.

«Είμαστε έτσι σαν άνθρωποι με ήθος και μας βγήκε στον χωρισμό. Οι σχέσεις αλλάζουν μορφή και δεν χάνονται. Η αγάπη έγινε από ερωτική φιλική. Αισθάνθηκα μια ανασφάλεια και φόβο αλλά δώσαμε λίγο χρόνο. Εμείς χωρίσαμε Αύγουστο και βγήκε προς τα έξω Οκτώβρη» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Στην αρχή πίστευαν ότι κάποιο τρίτο πρόσωπο μας οδήγησε κι έβλεπα παπαράτσι έξω από το σπίτι κι από το μαγαζί. Γίνεται και τώρα επειδή έχει περάσει ο καιρός και δεν έχω δείξει ακόμα κάτι» συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!