GOSSIP

Love It: Δείτε την αποστομωτική απάντηση του Λέφα στον Φιλιππίδη [βίντεο]

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Λέφας, δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του για τα όσα είπε για τον ίδιο ο Πέτρος Φιλιππίδης μέσω του δικηγόρου του και έδωσε τη δική του αποστομωτική απάντηση στους ισχυρισμούς του προφυλακιστέου ηθοποιού και σκηνοθέτη με αποκλειστικές δηλώσεις του στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Λέφας, σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του είχε μιλήσει για το #metoo και τη στάση του πρώην συνεργάτη του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ είχε κάνει αποκαλύψεις και για τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου, λέγοντας πως η ίδια επικοινώνησε μαζί του.

Συγκεκριμένα είχε πει τα ακόλουθα: «Έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές για ψύλλου πήδημα. Μπορεί για παράδειγμα να μην είχα πει σωστά μία ατάκα πάνω στη διόρθωση. Είχα περάσει πάρα πολλά και δεν έδινα σημασία. Έλεγα μέσα μου λέγε, λέγε και θα το κάνω εγώ όπως θέλω. Έβγαινε εκτός εαυτού για μηδαμινό λόγο. Όταν χάσεις την ταπεινότητά σου, καβαλάς το καλάμι και γίνεσαι εξουσιαστής. Γιατί η εξουσία όταν δεν έχει στέρεες βάσεις είναι μόνο στον ναρκισσισμό και γυρνάει μπούμερανγκ στον εαυτό σου και καταστρέφεται η ζωή σου.

Ήξερα ότι φλέρταρε αλλά σε τέτοιο σημείο; Δε μπορούσα να το διανοηθώ. Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου ότι έβαζε κάποιες με το ζόρι να κάνουν αυτά τα πράγματα, δε γίνεται.

Τα τελευταία 10 χρόνια εξαφανίστηκε. Του έστελνα μηνύματα στις γιορτές και δεν μου απαντούσε καν. Πιστεύω ότι τον οδήγησε να ξεκόψει η αλαζονεία και το καινούριο περιβάλλον του. Πάντα ήταν επιρρεπής στο να ακούει τους άλλους. Η γυναίκα του, η Ελπίδα Νίνου, με πήρε τηλέφωνο μήπως θέλω να βοηθήσω την κατάσταση και της είπα όχι. Μου ζήτησε να πω ότι δεν τα έκανε αυτά ο Πέτρος. Πώς να τα πω για πες μου;».

Αυτές οι δηλώσεις προκάλεσαν την οργισμένη απάντηση του Φιλιππίδη, ο οποίος μέσω του δικηγόρου του κατηγόρησε ουσιαστικά τον Λέφα πως απλά κυνηγά τη δημοσιότητα λέγοντας: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στη φυλακή, μη δυνάμενος να μιλήσει, να απαντήσει, να ακούσει. Προκαλεί θλίψη, άνθρωποι που συνεργάστηκα μαζί του πολλά χρόνια, χωρίς να έχουν εκφράσει ποτέ παράπονο, τώρα να διαγωνίζονται να σπιλώνουν τον Φιλιππίδη, κερδίζοντας λίγα λεπτά δημοσιότητας. Αυτή είναι η φύση ορισμένων ανθρώπων, χειροκροτούσαν στα εύκολα, σταυρώνουν στα δύσκολα».

Η απάντηση του Λέφα σήμερα στο Love It.


Σήμερα ο ηθοποιός Γιώργος Λέφας έσπευσε να πει πως ο ίδιος αποφάσισε εδώ και δέκα χρόνια να αποχωρήσει από το θέατρο και να συνταξιοδοτηθεί όντας στην κορυφή της καριέρας του και τονίζει πως αυτό και μόνο αποδεικνύει πως δεν επιδιώκει τη δημοσιότητα: «Δεν θέλω να ξανασχοληθώ με το θέατρο - αυτό το θέατρο δεν το θέλω» ακούστηκε να λέει και τόνισε πως ο μόνος λόγος που μίλησε είναι από σεβασμό προς τις γυναίκες που τόλμησαν να μιλήσουν.
Δείτε τις δηλώσεις του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!