GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Καινούργιου με τη Μαγγίρα - Έκανε ένα οργισμένο tweet

Μια νέα κόντρα μόλις ξέσπασε ανάμεσα σε δύο παρουσιάστριες της ελληνικής tv, αφού η Κατερίνα Καινούργιου, δεν μπόρεσε να κρύψει το πόσο ενοχλήθηκε με κάτι που έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της εκπομπής της.

Θυμίζουμε πως το περασμένο Σαββατοκύριακο, έγινε γνωστό πως η Κατερίνα Καινούργιου, μετά τις φήμες για χωρισμό με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, που μάλλον επιβεβαιώνονται, αποφάσισε να πάει στο Παρίσι, παρέα με φίλες και συνεργάτιδές της.


Αυτό το ταξίδι, θέλησε να σχολιάσει η εκπομπή της Μαγγίρα, δημιουργώντας ένα τρέιλερ για την εκπομπή της Δευτέρας, και στο μάλιστα στο συγκεκριμένο βίντεο οι συνεργάτες της παρουσιάστριας ακούγονται να την αποκαλούν «κυρία» ευχαριστώντας την που τους πήρε μαζί της στο Παρίσι με την ίδια να λέει «αυτό είναι το καλό του να βρίσκεσαι στη δούλεψη μιας πελούσιας». Το τρέιλερ της εκπομπής συνόδευε το σχόλιο: «Το Αρχοντικό για Σαββατοκύριακο στο Παρίσι!».
Αυτό το τρέιλερ εξαγρίωσε την Κατερίνα Καινούργιου που έσπευσε μέσω twitter να κάνει σχόλια για μικροπρέπειες και κακό χιούμορ.


«Mικρότητα…. Εμπάθεια… Κακό χιούμορ; Για άλλη μια φορά χτύπημα κάτω από τη ζώνη! Θλίψη και πάλι θλίψη» έγραψε η Καινούργιου και είναι βέβαιο πως σήμερα αυτή η νέα κόντρα θα έχει... τηλεοπτική συνέχεια!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!