GOSSIP

Η Ναταλία Γερμανού μούντζωσε on camera τον εαυτό της για τις αισθητικές επεμβάσεις

Διάθεση αυτοκριτικής, είχε χθες στην εκπομπής της η 56χρονη παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού, η οποία σε μια... κρίση ειλικρίνειας μούντζωσε on air τον εαυτό της για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Το συμβάν συνέβη με αφορμή ρεπορτάζ που έγινε για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η, επίσης 56χρονη χολιγουντιανή σταρ Sarah Jessica Parker στην αμερικανική Vogue για την ηλικία της και τα σχόλια που ακούει για το πως γερνάει, ενώ η Ναταλία σχολίασε και το άλλοτε super model Paulina Porizkova από την Τσεχία, η οποία είναι 56 ετών.

«Τη θαυμάζω πολύ τη Sarah Jessica Parker και μία ακόμα, την Paulina Porizkova είναι δύο γυναίκες που μεγαλώνουν πολύ ωραία και δεν έχουν πειράξει στο πρόσωπό τους τίποτα» είπε η Ναταλία.

«Στο λέω εγώ που έχω τσιμπηθεί, το παραδέχομαι. Δεν λέω ψέματα στον κόσμο, να κοροϊδεύουμε τώρα τους ανθρώπους… Ενώ η Sarah και η Porizkova, επειδή βλέπω τις φωτογραφίες τους, είναι συνομήλικες και βλέπεις ότι μεγαλώνουν υπέροχα. Και λένε αυτή είναι η ρυτίδα μου, και έτσι είμαι και γουστάρω» συμπλήρωσε.

Η παρουσιάστρια μάλιστα δεν δίστασε να…μουντζώσει τον εαυτό της: «Τους βγάζω το καπέλο και υποκλίνομαι και να… Το έκανα πολύ αυθόρμητα γιατί πραγματικά έτσι θα έπρεπε… ίσως… Από την άλλη, ο καθένας όπως νιώθει» σημείωσε.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!