GOSSIP

Ο Μιλάτος υπερασπίζεται τη Σπυροπούλου και "καρφώνει" τον Σταματόπουλο

Μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε σήμερα ο Στιβ Μιλάτος και σε αυτή έσπευσε να πει τη δική του άποψη για τα όσα ακούγονται τελευταία για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτης του Big Brother μίλησε αρχικά για το Big Brother και τη σχέση του με τη Σύλια, ενώ στην πορεία αναφέρθηκε και στον Παύλο Σταματόπουλο, σχολιάζοντας την περίοδο που οι δυο τους συνεργάζονταν στον Alpha, στην τότε εκπομπή της Σπυροπούλου. Θυμίζουμε δε πως το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει πολλές δηλώσεις για την αρνητική συμπεριφορά της Σπυροπούλου εκείνο το διάστημα. Όμως ο Μιλάτος υπερασπίστηκε την παρουσιάστρια λέγοντας:

«Εκείνη η περίοδος ήταν δύσκολη και υπήρχαν αρκετά προβλήματα, τα οποία παραδέχτηκε και η Κωνσταντίνα στο τέλος, ότι το πρόβλημα ήταν ο Παύλος Σταματόπουλος. Ο Παύλος Σταματόπουλος, ως αρχισυντάκτης, με απόκοψε. Πώς εγώ θα παρουσίαζα τις πτυχές του εαυτού μου; Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του, ξεκάθαρα όχι», είπε αρχικά ο Μιλάτος.

Ο  Μιλάτος  στη συνέχεια αναφέρθηκε στο GNTM: «Ξέρω ποια είναι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και ξέρω και τις δουλειές που έχει κάνει. Οι δουλειές της υπάρχουν, δεν είναι σαν την περσινή που δεν υπάρχουν. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ ωραία κοπέλα, αλλά δεν έχω δει τις δουλειές της. Θέλω αποδείξεις. Αν βαρεθεί ο Γιώργος Καράβας στο GNTM, ευχαρίστως να πάω στη θέση του. Είναι κάτι που το ξέρω και μου αρέσει».

Τέλος μίλησε και για το σύντομο γάμο του

«Με την πρώην σύζυγό μου δεν μιλάμε. Δεν γίνεται να είσαι φίλος με κάποιον που υπήρξες ερωτευμένος», απάντησε.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!