GOSSIP

Η Britney Spears πόζαρε τόπλες με ένα στρινγκ και δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ

Η 39χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Britney Spears, μετά το σάλο που προκάλεσε η νομική διαμάχη της με τον πατέρα της, πλέον αισθάνεται... ελεύθερη, αφού έχει απαλλαχτεί πλέον από την κηδεμονία του πατέρα της και τον έλεγχό του στη ζωή της και κάνει διαρκώς πολύ σέξι αναρτήσεις στα social media.

H pop star που ετοιμάζεται στις 11 Νοεμβρίου να δει ποια θα είναι η έκβαση της νέας δικαστικής ακρόασης, η οποία πιθανά θα οριστικοποιήσει την απαλλαγή της από την κηδεμονία του πατέρα της, παράλληλα ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον αρραβωνιαστικό της Sam Asghari, σε πρόσφατη ανάρτησή της, ανέβασε δύο νέες τόπλες πόζες της, αλλά προκάλεσε ανησυχία σε πολλούς φαν της, που σχολιάζουν πως η τραγουδίστρια δείχνει να είναι πιο αδύνατη από ποτέ.


Στις νέες πόζες, βλέπουμε την σταρ να φορά μόνο ένα κίτρινο στρινγκ εσώρουχο και στη λεζάντα έγραψε: «Χρησιμοποίησα πραγματική φωτογραφική μηχανή στο δωμάτιό μου χθες για πρώτη φορά… Την έβαλα στη βάση και την έβαλα σε ένα χρονόμετρο και έβγαλα αυτό! Είναι το κίτρινο τάνγκα και η Μίνι Μάους είναι στο κρεβάτι για μένα».


Ωστόσο, αν και πολλοί φαν της ενθουσιάστηκαν με τις νέες πόζες της, δεν έλειψαν και αυτοί που σχολίασαν πως  η σταρ δείχνει απίστευτα αδυνατισμένη.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!