GOSSIP

Θεοφάνους: «Η μητέρα του Παντελίδη καταριόταν εμένα και τα παιδιά μου»

Ο διάσημος Κύπριος μουσικός και συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, πέντε χρόνια μετά το θάνατο του αείμνηστου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, αποκάλυψε  μια αρκετά δύσκολη στιγμή που βίωσε την περίοδο που έφυγε από τη ζωή ο Παντελής Παντελίδης.

Ο ίδιος βρέθηκε χθες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αναφέρθηκε σε ένα γεγονός, που δεν έχει βγει προηγουμένως στην δημοσιότητα.

«Δεν το έχω ξαναπεί ποτέ αυτό, αλλά πέρασα πάρα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Πήγε στην Κύπρο κι έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι, που έλεγε για μια γκόμενα στα Κατεχόμενα. Έκανα μια επιστολή στα media την επόμενη μέρα. Ο Παντελής πάντα ερχόταν και με άκουγε, πάντα του έδινα το μικρόφωνο, πάντα τραγουδούσε. Με ρώτησαν πολλές φορές την γνώμη μου για τον Παντελή και πάντα έλεγα τις καλύτερες κουβέντες», αναφέρει για την αρχική του σχέση με τον εκκλιπόντα τραγουδιστή.


Στην συνέχεια εξήγησε: «Σε εκείνη την επιστολή έγραφα ακριβώς αυτό που πιστεύω, πως επειδή εσύ δεν έχεις ζήσει τον πόλεμο του ’74, που εγώ τον έζησα, θεωρώ ότι είναι απλά μια κακή σου στιγμή. Πάρ’ το πίσω, λοιπόν. Του τύπου… γράφεις τόσες επιτυχίες, δεν έχεις ανάγκη αυτό το τραγούδι. Δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ο άλλος που έχει τη μάνα του στα Κατεχόμενα, έχει το σπίτι του από ‘κει, παθιάζεται με αυτό. Η δικιά μου η γενιά παθιάζεται με εκείνο το πράγμα».

«Σας εξηγώ κανονικά την ιστορία, γιατί δεν το έχω ξαναπεί ποτέ αυτό. Έρχεται η κουμπάρα μου που ήταν υπεύθυνη για τον Παντελή και μου λέει “μίλησα με τον Παντελή και θα το αποσύρει το τραγούδι αύριο και θα ζητήσει και συγγνώμη”. Και λέω όχι να ζητήσει συγγνώμη, απλά να τελειώνει αυτό το πράγμα. Και το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε ότι σκοτώθηκε... Μετά είδα τη μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου. Εντάξει δηλαδή, να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο που πέρασε; Έκλαιγα όλη τη μέρα και έλεγα γιατί; Τα είχε με εμένα και τη Φαίη! Την Δευτέρα ήμουν ο Χριστός και την Τρίτη ο Βαραβάς», περιγράφει ο Γιώργος Θεοφάνους.

 

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!