GOSSIP

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήρε εξιτήριο και δείτε τί έκανε [βίντεο]

Στο σπίτι της επέστρεψε από χθες το απόγευμα το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη, μετά από πολυήμερη νοσηλεία και ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε με έντονους πόνους.

. Ο γιατρός της μιλώντας χθες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, εξήγησε πως επρόκειτο για μία λοίμωξη του ουροποιητικού, από τις πλέον σοβαρές και συγκεκριμένα πυελονεφρίτιδα, η οποία αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά μπορεί να απειλήσει μέχρι και τη σωστή λειτουργία του νεφρού.

Η ίδια, στις πρώτες τις δηλώσεις περιέγραψε τα έντονα συμπτώματα που ένιωσε. «Παρέλυσα από τη δεξιά πλευρά, δεν μπορούσα να πατήσω το δεξί μου πόδι από τον πόνο στο νεφρό μου που αντανακλούσε μπροστά. Ανέβασε πυρετό μέχρι 39,6. Σπαρταρούσα».

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι της, με την αγαπημένη της σκυλίτσα, Αΐζα να την υποδέχεται όλο χαρά. Το πρώτο πράγμα που έκανε γυρνώντας στο σπίτι ήταν να μπει στην κουζίνα και να μαγειρέψει για εκείνη, τον αγαπημένο της και τους φίλους τους. Μια γαριδομακαρονάδα ήταν ό,τι είχε λείψει από τη Δήμητρα και την απόλαυσε!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!