GOSSIP

Μετακομίζουν ξανά οι Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα [βίντεο]

Λίγους μόνο μήνες μετά την άφιξη των δίδυμων κοριτσιών τους και λίγα χρόνια μετά την εγκατάσταση του διάσημου ζευγαριού σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης και η influencer Χριστίνα Μπόμπα, είναι ξανά σε διαδικασία μετακόμισης.

Η ίδια η Χριστίνα, αποκάλυψε χθες Πέμπτη, με ένα βίντεο, πως έχει ξεκινήσει να μαζεύει τα πράγματα στο σπίτι της, καθώς τώρα που η οικογένεια μεγάλωσε σύντομα θα βρεθούν σε νέο μεγαλύτερο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το ζευγάρι πρόκειται να μετακομίσει σε άλλο σπίτι, από αυτό που μένουν τώρα στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, μέσα στις επόμενες ημέρες η Χριστίνα και ο Σάκης θα πάνε σε ένα ενδιάμεσο σπίτι και στη συνέχεια θα μετακομίσουν στο ολοκαίνουργιο διαμέρισμα που φτιάχνουν για να στεγάσουν την οικογένειά τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μετακόμισαν το καλοκαίρι του 2019 σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στο Κολωνάκι, αφήνοντας το σπίτι τους στην Πεύκη. Ωστόσο φέτος ήρθαν στη ζωή οι δίδυμες κόρες τους και φαίνεται πως το ζευγάρι δεν χωράει πλέον στο σπίτι, παίρνοντας έτσι την μεγάλη απόφαση να μετακομίσει… εις διπλούν!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!