GOSSIP

Big Brother: Πένθος για τον Ισίδωρο - Έμαθε πως πέθανε συγγενής του [βίντεο]

Όλοι οι παίκτες του Big Brother έχουν πολύ καιρό να επικοινωνήσουν με τους οικείους τους και σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο για αυτούς να μαθαίνουν πολύ δυσάρεστα νέα για τους συγγενείς τους, όσο οι ίδιοι είναι στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Και αυτό συνέβη χθες στον Ισίδωρο Δούνη.

Ο παίκτης κλήθηκε να πάει στο δωμάτιο επικοινωνίας και εκεί μίλησε τηλεφωνικά με τη μητέρα του, η οποία και τον ενημέρωσε για το θάνατο του παππού του.

«Συνέβη το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσε να συμβεί. Το να χάσω έναν αγαπημένο άνθρωπο, όσο βρίσκομαι εδώ. Τον παππού μου, τον πατέρα της μαμάς μου. Ήταν ο άντρας της ζωής μου γιατί από τότε που έφυγε ο πατέρας μου, αυτός ήταν ο μόνος άντρας που είχαμε στην οικογένεια. Τον είχα πρότυπο, αγαπιόμασταν και δεν μπόρεσα να τον αποχαιρετίσω. Είμαι πολύ τυχερός που ήταν παππούς μου. Ο παππούς μου, ο Γιώργος, έβλεπε και με στήριζε. Θα συνεχίσω κι όσο πάει. Αν φύγω, δεν θα μπορώ να γυρίσω πίσω. Θα τους δω, όταν ο κόσμος αποφασίσει να φύγω από το σπίτι» είπε συγκλονισμένος ο παίκτης όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα.

 

Ο ίδιος φάνηκε να βρίσκεται χθες σε κακή ψυχολογική κατάσταση 

 

Και αργότερα όταν η Ευδοκία ανακοίνωσε το νέο παιχνίδι με τραγούδια που θα έπαιζαν όλοι, ο Ισίδωρος είπε πως δεν θα συμμετάσχει

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!