GOSSIP

Πότε θα πάρει εξιτήριο ο Ανδρέας Μικρούτσικος; - Δείτε τι είπε ο γιος του

Εδώ και αρκετές ημέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο δημοφιλής μουσικός και παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος και σήμερα ο γιος του Στέργιος μίλησε για την πορεία της υγείας του πατέρα του.

Ο Στέργιος αποκάλυψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι η υγεία του μέρα με τη μέρα βελτιώνεται και πλέον έχει ξεπεράσει τη λοίμωξη που τον ταλαιπωρούσε. Όσο για το πότε θα πάρει εξιτήριο, ο Στέργιος Μικρούτσικος ανέφερε ότι αυτό αναμένεται να γίνει μέχρι την Τετάρτη.

«Όλα βαίνουν καλώς. Οι πληροφορίες που μας έχουν δώσει οι γιατροί όλο το Σαββατοκύριακο είναι ότι είναι θέμα ημερών να πάρει εξιτήριο. Μπορεί σήμερα, μπορεί αύριο, το πολύ μεθαύριο. Ευτυχώς ξεπέρασε αυτή τη λοίμωξη που τον ταλαιπωρεί τώρα πάρα πολύ καιρό και έγινε ένα μικρό θαύμα και όλα πάνε καλά. Ψυχολογικά σε σχέση με το τι έχει περάσει όλον αυτό τον καιρό είναι καλά.

»Είναι πολύ ταλαιπωρημένος. Όταν είσαι σε ένα νοσοκομείο τόσο καιρό και σε ένα κρεβάτι καθηλωμένος δε μπορείς να είσαι και σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι σχεδόν τρεις μήνες. Εγώ κάνω τον δεσμοφύλακα να μη μπαίνουν γλυκά στο δωμάτιο και η Ελένη είναι δίπλα του και τον βοηθάει όσο μπορεί. Θεωρώ αυτονόητο το να είμαι δίπλα στον πατέρα μου αυτές τις στιγμές αλλά έτσι όπως έχουν γίνει οι ανθρώπινες σχέσεις μάλλον δεν είναι… » είπε ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!