GOSSIP

Βαρύ πένθος για την Κατερίνα Καραβάτου - Πέθανε η μητέρα της

Βαρύ είναι το πένθος για την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, καθώς χθες Σάββατο 29/10 έφυγε από τη ζωή η μητέρα της και η ίδια για αυτό το λόγο αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό στούντιο και απουσίαζε από την εκπομπή της.

Η Κατερίνα πληροφορήθηκε τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της μαμάς της ενώ βρίσκονταν στην εκπομπή που κάνει τα Σαββατοκύριακα και η συμπαρουσιάστριά της Μαρία Ηλιάκη ανέλβαε το ρόλο να εξηγήσει γιατί έφυγε άρον άρον η Καραβάτου.

«Η Κατερίνα μας για κάποιους λόγους προσωπικούς, σοβαρούς, οικογενειακούς έπρεπε να φύγει και δεν θα είναι μαζί μας για το υπόλοιπο της εκπομπής. Εμείς όμως είμαστε εδώ μαζί σας να συνεχίσουμε τη ροή» είπε η Μαρία Ηλιάκη κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής εκπομπής.

Στη συνέχεια, ωστόσο, λίγο πριν πέσει η αυλαία, η Μαρία Ηλιάκη κλήθηκε να προχωρήσει στην ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού για τον λόγο της απουσίας της Κατερίνας Καραβάτου. «Τα νέα δυστυχώς είναι πολύ δυσάρεστα. Η μαμά της Κατερίνας έφυγε από τη ζωή» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και να στείλουμε την αγάπη μας και σε αυτήν και στην οικογένεια της και να της πούμε ότι εμείς είμαστε εδώ. Ότι χρειαστεί, την αγαπάμε και την στηρίζουμε. Είναι μια μέρα που θα θέλαμε να μην κάνουμε εκπομπή» συμπλήρωσε η Μαρία Ηλιάκη.

Με την σειρά του, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πρόσθεσε πως «η Κατερίνα ήταν ξεκάθαρη πριν φύγει ότι ήθελε να συνεχίσουμε την εκπομπή με χαρά και χαμόγελο».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!