GOSSIP

Δεν φαντάζεστε τί έκανε τατουάζ στο χέρι του ο αρραβωνιαστικός της Kourtney Kardashian

Πριν από σχεδόν μία εβδομάδα, η μεγαλύτερη από τις διαβόητες αδελφές Kardashian, η 42χρονη Kourtney, είπε το ναι στη ρομαντική πρόταση γάμου που της έκανε ο Travis Barker.

Ο 45χρονος, διάσημος Αμερικανός ντράμερ των Blink-182, δεν κρύβει τον έρωτά του για την Kourtney και είχε στήσει ένα ρομαντικό σκηνικό υπερπαραγωγή σε μια παραλία για να κάνει την πρόταση γάμου του.
Και μάλλον καλά έκανε, αφού έτσι έπεισε την Kourtney να πει το ναι, αφού η ίδια μολονότι έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τη θυελλώδη σχέση της με τον Scott Disick, ποτέ δεν είχε πει το ναι στις προτάσεις γάμου που της είχε κάνει ο πατέρας των παιδιών της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by travisbarker (@travisbarker)


Όμως ο δεσμός της με το διάσημο ρόκερ, δείχνει να είναι τεράστιος, αφού οι δυο τους μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο σχέσης αποφάσισαν να παντρευτούν.


Και το πόσο ερωτευμένος είναι ο Travis φάνηκε από το νέο τατουάζ που χτύπησε στο χέρι του.


O Travis ζήτησε από τον γνωστό tattoo artist Scott Campbell (έχει την έδρα του στη Νέα Υόρκη και είναι ο αγαπημένος celebrities όπως ο Orlando Bloom, ο Robert Downey Jr, o Howard Stern κ.ά.) να του χτυπήσει ένα τεράστιο σκορπιό (είναι το ζώδιο του Travis) και πάνω του χτύπησε και ένα αποτύπωμα με τα χείλη της Kourtney!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by scott campbell (@scottcampbell)



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!