GOSSIP

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλά μέσα από νοσοκομείο: «Είμαι καλύτερα» λέει

Θετικά είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του 69χρονου παρουσιαστή και μουσικού, που τις τελευταίες ημέρες είχε μπει σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Μάλιστα σήμερα ο ίδιος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βγήκε πριν από λίγες ώρες από την εντατική και βρίσκεται πλέον στο δωμάτιο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός όπου και νοσηλεύεται με την υποστήριξη οξυγόνου.

Ο ίδιος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή της Καινούργιου και είπε:

«Τα ‘χω σπάσει όλα τα κοντέρ στο τι έχω πάθει! Παιδιά, καλημέρα. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι, δηλαδή σας βλέπω τώρα και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου. Η εμφάνιση σου, Κατερίνα, μπορεί να με στείλει στην εντατική» τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Θα ‘πρεπε να είσαι πιο προσεκτικά ντυμένη. Ένας άνθρωπος τον οποίο τον διασωλήνωσαν για μια ημέρα, έκατσε στην εντατική δυο μέρες και βγαίνει δεν μπορεί να βλέπει την Κατερίνα Καινούργιου μπροστά του».

«Είμαι καλύτερα. Βεβαίως και άλλες φορές ήμουν καλύτερα αλλά υποτροπίαζε το πράγμα. Εννοείται όμως πως κάθε φορά κάτι βρίσκουμε και πάμε να το τελειώνουμε» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου  «Μπορεί να είμαι τώρα λίγο περίεργα έχοντας μπροστά μου μάσκα, αλλά εγώ νιώθω δυνατός. Νομίζω δηλαδή ότι θα τα καταφέρω με τη βοήθεια των γιατρών και τη βοήθεια του νοσοκομείου»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!