GOSSIP

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έζησε μια "μεταφυσική" εμπειρία στο Άγιο Όρος

Νέες συνεντεύξεις παραχώρησε ο γνωστός μουσικός και κωμικός Γιάννης Ζουγανέλης και σε αυτή αναφέρθηκε και στις υποθέσεις Φιλιππίδη και Λιγνάδη, αλλά περιέγραψε και τα όσα... αφύσικα βίωσε όταν είχε επισκεφτεί μια Μονή στο Άγιο Όρος.

Ο 66χρονος καλλιτέχνης μίλησε στην εφημερίδα On Time και προκαλούν αίσθηση τα όσα είπε πως έζησε στο Άγιο Όρος.

Όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός, έζησε κάτι μοναδικό στο Άγιον Όρος, όταν ένας καλόγερος κατάφερε να φέρει τη θάλασσα μπροστά του, ενώ ήταν χιλιόμετρα μακριά.

«Είχα μία συγκλονιστική μεταφυσική εμπειρία και, μάλιστα, μου συνέβη στο Άγιον Όρος, όπου είχα γνωρίσει τον Άγιο Παΐσιο. Μάλιστα, μου επέτρεψε να έχουμε διαφωνίες, γιατί η διαφωνία φέρνει την αρμονία. Εκεί προσκύνησα οστά, που πραγματικά ανάβλυζαν μύρο», ανέφερε στη συνέντευξη.

«Στη Μονή Σίμωνος Πέτρας βγήκαμε σε ένα μπαλκόνι με έναν καλόγερο και μου λέει: "Θα δεις τα δελφίνια να... πετούν". Πράγματι, μετά από πέντε λεπτά προσευχής και αυτοσυγκέντρωσής του, είδαμε μπροστά μας την θάλασσα και τα δελφίνια να "πετούν" κολυμπώντας. Κι η θάλασσα ήταν χιλιόμετρα μακριά. Κι όμως, ο καλόγηρος είχε καταφέρει να φέρει την θάλασσα με τα δελφίνια μπροστά μας. Μια μαγική εικόνα», πρόσθεσε.

Παράλληλα ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε χθες και στο Πρωινό και για Φιλιππίδη και Λιγνάδη λέγοντας: «Δεν δέχομαι ότι είναι ασθενείς»

Συγκεκριμένα είπε «Δεν αισθάνομαι καλά γιατί οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή και γίνεται βίαιο, θα πρέπει ο άνθρωπος που τα κάνει να υποστεί τις συνέπειες. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν να συμπεριφερθείς έτσι. Τι είναι αυτό που σε κάνει; Δεν δέχομαι ότι είναι ασθενείς, δηλαδή ότι χάνουν το σθένος. Είναι μια παρόρμηση, η οποία δεν ξέρω από πού προκύπτει. Δεν μπορώ να το ορίσω από πού προκύπτει. Είμαι ανοιχτός στα φλερτ, στην ωραία συμπεριφορά. Το άλλο δεν μπορώ να το κατανοήσω».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!