GOSSIP

Μήνυση έκανε ο Αλέξης Παππάς στον Κώστα Παπαδόπουλο [βίντεο]

Μια νέα νομική κόντρα ξεκινά ανάμεσα σε δύο πρώην παίκτες του Survivor, αφού έγινε γνωστό πως ο ένας εξ αυτών κατέθεσε μήνυση κατά του άλλου.

Η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις του ηθοποιού και μοντέλου Αλέξη Παππά με τον... ζαχαροπλάστη του Survivor Κώστα Παπαδόπουλο, συχνά είχαν χτυπήσει κόκκινο και όσο οι δυο άντρες βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο και στο τελευταίο κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης, είχαμε δει ουκ ολίγους καβγάδες να ξεσπούν ανάμεσά τους.


Τώρα όμως, ο Αλέξης Παππάς κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην συμπαίκτη του.
 

Μέσω του δικηγόρου του, Στυλιανού Σούρλα, καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά του ζαχαροπλάστη. Όπως δήλωσε στο protothema.gr o κ. Σούρλας: «Μετά τους απαράδεκτους, συκοφαντικούς και αισχρούς, σκοπούμενους χαρακτηρισμούς του πρώην παίκτη του Survivor, Κώστα Παπαδόπουλου εις βάρος του εντολέα μου κ. Αλέξανδρου Παππά, ουδέν περιθώριο άφησε, πλην της προσφυγής στη Δικαιοσύνη με εντολή για κατάθεση μηνύσεως αλλά και προσφυγή ενώπιον και των Αστικών Δικαστηρίων». 

Τι προκάλεσε την οργή του Παππά.


Προ ολίγων ημερών, ο πρώην παίκτης του Survivor σε εμφάνισή του στην εκπομπή «Πρωινό» είχε αναφερθεί στο ριάλιτι επιβίωσης, όπου και συμμετείχαν με τον Αλέξη Παππά και μεταξύ άλλων, έκανε έναν σχολιασμό, ιδιαίτερα προσβλητικό για τον Bachelor.

«Θα ακουστώ κακός, όμως ο Αλέξης Παππάς είναι η πιο ακριβή αρσενική ελληνική βίζ@τα. Δεν με εκφράζει και δεν θα το έκανα ποτέ να συμμετάσχω σε τέτοιο ριάλιτι. Είναι ένας ρόλος για τα λεφτά το να φιλιέσαι από εδώ και από εκεί. Δεν είναι σωστό για έναν άντρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Επιπλέον, πρόσθεσε πως ο μόνος λόγος, για τον οποίο ο Αλέξης Παππάς συμμετέχει στο συγκεκριμένο show είναι τα χρήματα και ξεκαθάρισε πως αν ποτέ η κόρη του ήθελε να πάρει μέρος στο Bachelor, σίγουρα δεν θα της το επέτρεπε.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!