GOSSIP

Για τρίτο διαζύγιο πάει ο Sean Penn - Χωρίζει ένα χρόνο μετά το γάμο του

Η είδηση ενός ακόμη διαζυγίου έσκασε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ, αφού ο πασίγνωστος και πολυβραβευμένος ηθοποιός Sean Penn, χωρίζει με την Leila George, μόλις ένα χρόνο μετά το γάμο τους.

Σύμφωνα με  το People, η 29χρονη ηθοποιός Leila, που έχει καταγωγή από την Αυστραλία  υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου.


Η Leila, είχε παντρευτεί τον 61χρονο σήμερα Sean Penn, πριν από ένα χρόνο (στις 30 Ιουλίου του 2020) και αυτός ήταν ο τρίτος γάμος του σταρ και ο πρώτος της Leila, η οποία είναι κόρη δύο επίσης διάσημων ηθοποιών: του Vincent D'Onofrio και της Greta Scacchi.


Θυμίζουμε πως ο Penn, το 1985 είχε παντρευτεί τη Madonna αλλά ο γάμος τους είχε κρατήσει μόνο 4 χρόνια.


To 1996 ακολούθησε ο γάμος του με την επίσης διάσημη ηθοποιό Robin Wright με την οποία έμεινε παντρεμένος για 14 χρόνια και με την οποία απέκτησε μια κόρη (την 30χρονη σήμερα ηθοποιό Dylan Penn) και ένα γιο (τον 28χρονο Hopper). 

Κανείς δεν γνωρίζει τα αίτια που οδήγησαν σε αυτό το διαζύγιο. Θυμίζουμε δε πως ο ίδιος ο σταρ είχε πει πως ο τρίτος γάμος του έγινε διαδικτυακά μέσω ZOOM, λόγω της πανδημίας και ο ίδιος τον είχε αποκαλέσει "Covid γάμο".
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!