GOSSIP

Ο Μαρινάκης έγραψε και νέο τραγούδι για τη Νατάσσα Θεοδωρίδου [βίντεο]

Φαίνεται πως η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει εξελιχθεί σε «μούσα» του προέδρου του Ολυμπιακού, δίνοντάς του κάθε φορά την έμπνευση να ξεδιπλώνει το ταλέντο του στη... στιχουργική 

Ο γνωστός επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, ήδη είχε γράψει τους στίχους στο κομμάτι της Νατάσας με τον τίτλο "Έξαψη" και τώρα οι δυο τους συνεργάζονται και πάλι.

Την αποκάλυψη για τη νέα δισκογραφική συνεργασία της με τον επιχειρηματία έκανε η ίδια η Νατάσα μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, όπου αναρτήθηκε κι ένα teaser από το εν λόγω single. Όπως μας ενημέρωσε, το κομμάτι που έχει τίτλο «Υπάρχω για σένα», και αποτελεί σύμπραξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στους στίχους και του Πέτρου Ιακωβίδη στη μουσική. «Υπάρχεις γι’ αυτό και ζω/ Ανήκω σε σένα, ανήκεις σε μένα/ Με κάνεις όλα να τα μπορώ, να υπάρχω για σένα/» αναφέρει το άκρως ερωτικό ρεφρέν που έγραψε ο 54χρονος εφοπλιστής. Κάπως έτσι οι ένθερμοι fans της τραγουδίστριας περιμένουν τώρα εναγωνίως τα κουπλέ και όλο το κομμάτι, που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου από τη Heaven.

Το «Υπάρχω για σένα» έρχεται περίπου εννέα μήνες μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Εξαψη», που είχε συνθέσει και πάλι ο Πέτρος Ιακωβίδης βασισμένος στους στίχους του Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!