GOSSIP

Πρώην διαγωνιζόμενη του The Voice νίκησε τον καρκίνο και έχασε 70 κιλά

«Στο The Voice ήμουν 120 κιλά, τα οποία είχαν προέλθει από σοβαρή περιπέτεια υγείας...» εξομολογήθηκε χθες σε εκπομπή, μια πρώην διαγωνιζόμενη του The Voice of Greece, που πλέον έχει γίνει αγνώριστη.

Ο λόγος για τη Βάλλια Ειρηναίου, που το 2018 είχε συμμετάσχει στο The Voice έχοντας καταφέρει να κάνει τρεις coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους στο Blind Audition.

 

Μάλιστα στην πορεία η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε και δικά της κομμάτια.

 

 


Και πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, αλλά και για το πως κατάφερε να χάσει 70 κιλά.

 


«Αφού κατάφερα και νίκησα έναν καρκίνο, κατάλαβα ότι είχα τη δύναμη να χάσω και τα κιλά. Βγήκα 100% νικήτρια από όλο αυτό και μετά είπα ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα» είπε η τραγουδίστρια από το The Voice, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού λίγους μήνες μετά την γέννηση της κόρης της.

Δεν σταμάτησα ποτέ να τραγουδάω, το πρωί πήγαινα για χημειοθεραπεία και το βράδυ τραγουδούσα. Με έκανε και ξεχνιόμουν... Έκανα επέμβαση και έχασα 70 κιλά. Φυσικά, ήθελε προσπάθεια και η επέμβαση. Ακολούθησαν αρκετά χειρουργεία, και ακόμα δεν έχω σταματήσει. Αισθάνομαι γυναίκα ξανά, μετά από 10 χρόνια», είπε η Βάλλια Ειρηναίου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!