GOSSIP

Στα δικαστήρια θα βρεθούν ξανά οι Τζούλια Αλεξανδράτου και Μένιος Φουρθιώτης

Ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, που πρόσφατα αποφυλακίστηκε και στην πορεία μπήκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα, την ερχόμενη Δευτέρα, αναμένεται να βρεθεί ξανά στο σκαμνί του κατηγορουμένου στα δικαστήρια, καθώς εκκρεμεί η νομική κόντρα του με το μοντέλο Τζούλια Αλεξανδράτου.

Θυμίζουμε πως ο Μένιος υπήρξε προσωπικός φίλος και μάνατζερ της Τζούλιας, αλλά αυτή η... φιλία εξελίχθηκε τα τελευταία χρόνια σε μια δικαστική διαμάχη.

Έτσι την ερχόμενη Δευτέρα (18/10) ο Μένιος Φουρθιώτης, αναμένεται να βρεθεί στο ειδώλιο για κλοπή 200.000 ευρώ από το σπίτι του μοντέλου και πρώην συνεργάτιδάς του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Μένιος Φουρθιώτης εμφανίζεται να μπήκε στο σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου στα νότια προάστια της Αθήνας τον Αύγουστο του 2010, να άνοιξε το χρηματοκιβώτιό της και να πήρε από μέσα 200.000 ευρώ.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου υποστήριζε ότι ο Μένιος Φουρθιώτης ήταν ο μόνος εκτός από αυτήν που γνώριζε την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου κι είχε πρόσβαση σε αυτό. Ο Φουρθιώτης αρνείται την κατηγορία και μιλά για εκδικητική ενέργεια από την Αλεξανδράτου.

Η δίκη έχει αναβληθεί εννέα φορές μέχρι σήμερα και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει να συμβεί ξανά κάτι ανάλογο.

Μην ξεχνάμε, πως ο Φουρθιώτης είχε μεταφερθεί στο ΚΑΤ με πολλαπλά κατάγματα, λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους, στις 5 Οκτωβρίου από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Φουρθιώτης είχε κριθεί προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα την Πρωτομαγιά. Είχε συλληφθεί στις στις 28 Απριλίου και κατηγορείται για σύσταση συμμορίας (πλημμέλημα), ηθική αυτουργία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση στην διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία (κακούργημα), ηθική αυτουργία στην έκρηξη και οπλοφορία (κακούργημα), ηθική αυτουργία σε οπλοχρησία (πλημμέλημα), ηθική αυτουργία στην προμήθεια κατοχή εκρηκτικής βόμβας (πλημμέλημα), ηθική αυτουργία σε διακεκριμένη φθορά, απόπειρα εκβίασης, ψευδής καταγγελία και πρόκληση και προσφορά για την τέλεση αδικήματος σε βαθμό πλημμελήματος.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!