GOSSIP

Παντρεύτηκαν οι Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου

Υπό άκρα μυστικότητα έγινε στην Ύδρα ο γάμος του μουσικού και τραγουδιστή Κωστή Μαραβέγια και της ηθοποιού Τόνιας Σωτηροπούλου.

Το διάσημο ζευγάρι, δεν έκρυβε τον έρωτά του, αλλά τηρούσε σιγή ιχθύος κάθε φορά που τους γίνονταν κάποια ερώτηση για το γάμο τους.


Τελικά ο γάμος τους έγινε στην Ύδρα . Ο πολιτικός γάμος τελέστηκε στις 6.15 μ.μ. σε μεγάλο ξενοδοχείο από τον αντιδήμαρχο του νησιού, κ. Γιάννη Μπελεγρή, ενώ προσκεκλημένοι του ζευγαριού ήταν άνθρωποι της οικογένειάς τους και στενοί φίλοι, όπως ο γνωστός σκηνοθέτης, Νίκος Περράκης, ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος, η Ευγενία Σαμαρά, ο Πάνος Μουζουράκης και η Κατρίνα Τσάνταλη.

Όπως αναφέρει το tlife,gr που δημοσιεύει και κάποιες φωτογραφίες παπαράτσι με τους καλεσμένους, μετά την τέλεση του πολιτικού γάμου τους, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας μοίρασαν -μέσω τρίτων- ένα μπουκάλι κρασί και μία τούρτα στους ανθρώπους που ταξίδεψαν στην Ύδρα για να καλύψουν το χαρμόσυνο γεγονός. Σε όλους όσοι ήταν εκεί μεταφέρθηκε πως οι νεόνυμφοι δεν επιθυμούν να κάνουν καμία δήλωση, αλλά ούτε να ποζάρουν στους φωτογράφους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!