GOSSIP

Η Αντωνία Καλλιμούκου είπε αντίο στη σόουμπιζ και πλέον είναι φοιτήτρια Νομικής

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια Αντωνία Καλλιμούκου, εδώ και καιρό έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον χώρο της σόουμπιζ και τώρα με χαρά ανακοίνωσε πως είναι πλέον φοιτήτρια της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Η νεαρή Αντωνία, είχε αρχικά γίνει ευρέως γνωστή το 2007, όταν είχε κερδίσει τον τίτλο της αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία και μετά την είχαμε δει και στην τηλεόραση στο πλευρό της Μενεγάκη.


Όμως εδώ και καιρό η ίδια έχει αποχωρήσει από την tv και το μόντελινγκ και γενικά τη σόουμπιζ, ενώ κατάφερε να κρατήσει κρυφό και το γάμο της με το Νίκο Παραδείση.


Η ίδια εργάζεται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα ως υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο και πλέον αποφάσισε και η ίδια να σπουδάσει Νομική και τα κατάφερε, αφού με ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε πως έδωσε κατατακτήριες εξετάσεις και πέρασε στη Νομική Σχολή Αθηνών.


«Όταν αποφοίτησα από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, δεν περίμενα ποτέ, ότι μετά από χρόνια, θα έμπαινα και σε δεύτερο Πανεπιστήμιο, στη Νομική Σχολή Αθηνών! Η χαρά μου είναι μεγάλη, καθώς το διάβασμα και η μελέτη τόσων ωρών σε νομικά μαθήματα (Θεέ μου πόσες ώρες), έπιασαν τόπο (να φανταστείς παλαιότερα που δεν γνώριζα το αντικείμενο, ούτε ν’ακούσω γι αυτό). Ποτέ τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο! Έλεγα πάντα για τους κόπους - καρπούς... Για ‘κεινες τις μικρές θυσίες που έγιναν βήματα & σε πήγαν παραπέρα. Την πρώτη φορά πέρσι, δεν τα κατάφερα αν και έφτασα κοντά. Απογοητεύτηκα, πικράθηκα, θύμωσα & είπα ότι δεν θα ξανά δώσω εξετάσεις. Τελικά όμως δεν νίκησε ο φόβος (έδωσα κατατακτήριες για 2η φορά). Κι αν ο φόβος είχε νικήσει, εγώ τώρα δεν θα σου μιλούσα γι αυτή τη χαρά κι ούτε θα έτρεμα από συγκίνηση. Θέλω να πω...Μη παρατάς τα όνειρα σου! Σφίγγε τα με ρίζες! Οι μεγάλες αποφάσεις, συνοδευόμενες από τόλμη, εντιμότητα, δύναμη και προσευχή, βρίσκουν κάποια στιγμή τον τρόπο να γίνουν όμορφες επιλογές ζωής. Ο άνθρωπος περνάει από Συμπληγάδες, ξυπνάει και σείεται η γη από τ’ απρόσμενο, παλεύει, αγωνίζεται, πονάει, χαίρεται, ελπίζει. Η ψυχή γεμάτη τόλμη, γεμίζει φως και προχωράει.
Πριν καιρό, μια γυναίκα στον δρόμο μου είπε «...σε χάσαμε».....«Εγώ με βρήκα», της απάντησα χαμογελώντας.

Ευχαριστώ όσους μού έδωσαν κουράγιο στη προσπάθεια αυτή.» έγραψε στο Instagram ποζάροντας μπροστά στο κτίριο της Νομικής Αθηνών
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kallimoukaki

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!