GOSSIP

Οι Σάκης & Μαριαλένα μίλησαν και για το ενδεχόμενο να παντρευτούν

Στην  εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίστηκαν χθες βράδυ οι δυο φιναλίστ του φετινού Survivor Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι στο παρελθόν, ήρθαν πολύ κοντά και πάλι στον Άγιο Δομίνικο και μετά τη νίκη του Σάκη Κατσούλη στον τελικό του Survivor έγιναν αχώριστοι και πλέον δεν κρύβουν πως είναι ξανά ζευγάρι, αν και προσέχουν πολύ τα όσα λένε για τη σχέση τους.


Χθες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να κάνει πλάκα στην Μαριαλένα, υποδηλώνοντας ότι θα γίνει κάποια πρόταση γάμου, με την νεαρή γυμνάστρια να απαντά κατηγορηματικά «Δεν είμαι ακόμη έτοιμη για γάμο». Ο Σάκης από την άλλη τόνισε «Άμα γίνει η πρόταση γάμου, πρέπει η στιγμή να είναι ιδιαίτερη. Θα γίνει χωρίς κάμερες». 

Ο Σάκης Κατσούλης ξεκαθάρισε για το Survivor: «Δεν είχα λόγο να μη δεχτώ την πρόταση. Ήθελα να πάω να τη βοηθήσω, κανείς δεν την γνωρίζει όπως εγώ. Έβλεπα μια διαφορετική Μαριαλένα στο Survivor. Ήταν νευρική, είχε χάσει το χαμόγελό της. Μου έλειπε σαν άνθρωπος, όταν χωρίσαμε. Την διεκδικούσα αρκετούς μήνες μέχρι να την κερδίσω. Σε ένα παιχνίδι επιβίωσης σαν το Survivor, δεν μπορείς να κρυφτείς, δείχνεις τον πραγματικό σου εαυτό.

Όταν βάζεις έναν γονιό σε μια τέτοια περιπέτεια, δεν μπορείς να το πιστέψεις. Τον παππού μου πήγαν και βρήκαν τον παππού μου στο Ξυλόκαστρο. Είναι ένας μεγάλος άνθρωπος που έχει περάσει πάρα πολλά, ήταν απαράδεκτο. Έπρεπε να σεβαστούν την ηλικία του. Δεν χρειάζεται να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Οι γονείς μου δεν μίλησαν ποτέ, τους το ζήτησα πριν μπω στο παιχνίδι».

Από την άλλη, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δήλωσε «Είχαμε βρεθεί στα casting του reality, ήμασταν χωρισμένοι ήδη δυο μήνες. Δεν ήθελα να τον πάρουν στο παιχνίδι. Δεν ήθελα να τον βλέπω. Χωρίσαμε για πολύ χαζούς λόγους. Ήξερα ότι θα εκτεθώ, αλλά δεν περίμενα όλη αυτή την εξέλιξη. Πέρασαν τα όρια, επικοινώνησαν με την οικογένεια μου, κάτι που δεν ήθελα να συμβεί. Δεν μου ήρθε ούτε ένα αρνητικό μήνυμα στο Instagram όσο ήμουν στο παιχνίδι. Μάλλον στην αρχή ήμουν μισητή παίκτρια.

Τα έπαθα όλα, ό,τι μπορούσα να πάθω το έπαθα. Άλλαξε όλος ο κύκλος της περιόδου μου. Ενώ είχα μπει σε μια σειρά ότι δεν έχω περίοδο και όλα καλά, στον πέμπτο μήνα αδιαθέτησα ξανά μέσα στο παιχνίδι. Άρχισαν τα έπαθλα και τρώγαμε και επανήλθε. Ήταν τόσο υπομονετικός και ήρεμος ο Σάκης μέσα στο παιχνίδι».

Η επανασύνδεση μετά το παιχνίδι

Μαριαλένα: «Η αλήθεια είναι ότι όταν μπήκε έπαθα σοκ. Είχα πάει στη ζούγκλα για να μη τον βλέπω και ήρθε. Ο καθένας θα πάθαινε αυτό το σοκ. Μετέπειτα άλλαξαν κάποια δεδομένα, κάποιες συγκυρίες και καταστάσεις. Η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν ραγδαία. Είμαστε παντού μαζί πλέον».

Σάκης: «Πάρα πολλά βράδια μένουμε μαζί. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε. Δεν συγκατοικούμε σαν ζευγάρι, απλά μένουμε ως αργά και κοιμόμαστε μαζί. Δεν είμαστε δύο άνθρωποι που γνωριστήκαμε μέσα στο παιχνίδι. Ήμασταν ζευγάρι δύο χρόνια. Είναι πολύ διαφορετικό».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!