GOSSIP

Συνεχίζεται η κόντρα για τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου - Δείτε τί είπε ο εγγονός του

Στις 24 Αυγούστου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών, ο γνωστός ηθοποιός Ανέστης Βλάχος και έκτοτε έχει ξεσπάσει μια διαμάχη μεταξύ των συγγενών του για τη διαθήκη του και την κληρονομιά του.

Συγκεκριμένα μία ιδιόχειρη διαθήκη που εμφάνισε η κόρη του Ανέστη Βλάχου, η Έλλη και η οποία βρίσκεται στα χέρια της δεύτερης συζύγου του ηθοποιού Μαρίας Γαρίτση, έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Ηρακλή Βλάχου του γιου του ηθοποιού, ο οποίος αμφισβητεί τη γνησιότητα της διαθήκης και κάνει δημόσια λόγο για πλαστογραφία.


Όλα δείχνουν πως η υπόθεση θα καταλήξει στα δικαστήρια, αφού ήδη ο Ηρακλής Βλάχος όρισε δικηγόρο, αλλά ο γιος του και εγγονός του ηθοποιού προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.
 

Ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου, ο οποίος έχει πάρει το όνομα του παππού του, μίλησε σήμερα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και προσπάθησε να  λειτουργήσει καταλυτικά ώστε οι δύο πλευρές να τα βρουν μακριά από τις δικαστικές αίθουσες.

«Είναι 40 μέρες απώλειας, είναι δύσκολες στιγμές, μου λείπουν οι συμβουλές του, η παρουσία του η παρήγορη και υποστηρικτική σε κάθε βήμα της ζωής μου. Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε. Δεν πρόκειται για δύο οικογένειες. Είναι μία οικογένεια η οποία χωρίζεται σε αυτήν που δημιουργήθηκε από τον πρώτο του γάμο και από τον δεύτερο. Ο ενωτικός παράγοντας ήταν ο παππούς», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ανέστης Βλάχος και συνέχισε αναφορικά με το τι υπάρχει μέσα στη διαθήκη:

«Δεν θέλω να πάρω θέση στο ζήτημα της διαθήκης, αφορά στον πατέρα μου και στη θεία μου. Εμείς προσευχόμαστε, τα γύρω μέλη, προσευχόμαστε να πρυτανεύσει η λογική. Αυτό που υπάρχει μέσα στη διαθήκη είναι ένα σπίτι όπου έμενε εκείνος και δύο αγροτεμάχια στον τόπο καταγωγής του. Δεν είναι και τόσο μεγάλο ζήτημα για να οξύνονται τα πράγματα. Θέλω και εύχομαι ο μπαμπάς και η θεία μου να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να πρυτανεύσει η λογική».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!