GOSSIP

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο ανιψιός του κυκλοφορεί την «απαγορευμένη» βιογραφία του

Ο ανιψιός του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου, λίγο καιρό μετά το θάνατο του αγαπημένου καλλιτέχνη αποκάλυψε πως τώρα θα κυκλοφορήσει μια βιογραφία του διάσημου θείου του, που ο ίδιος ο Τόλης, είχε ξεκαθαρίσει πως δεν ήθελε να κυκλοφορήσει.

Όπως αναφέρει το zenews.gr μεγάλος ντόρος είχε δημιουργηθεί στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με τη βιογραφία του Τόλη Βοσκόπουλου που έγραψε η αδερφή και ο ανιψιός του. Ο άρχοντας του λαϊκού τραγουδιού είχε δυσαρεστηθεί τότε και από την αρχή ήταν ενάντιος με την κυκλοφορία του βιβλίου.

Το «αγκάθι» στην καρδιά του Τόλη Βοσκόπουλου έμεινε ως το τέλος και ποτέ του δεν επιδίωξε καμία επικοινωνία με την οικογένεια της αδερφής του. Μάλιστα, όταν εκείνη «έφυγε» από τη ζωή, επέλεξε να μην πάει ούτε στην κηδεία της.

Μετά τον θάνατο του αείμνηστου καλλιτέχνη ο ανιψιός του, Απόστολος Παστός, αποφάσισε τελικά να κυκλοφορήσει το απαγορευμένο βιβλίο και έκανε τηλεοπτικές δηλώσεις σε πρωινή εκπομπή.

«Διαταράχτηκαν οι σχέσεις μας όταν γράφτηκε το βιβλίο δεν ήθελε να βγει νόμιζε ότι θα βγάλει κακίες. Έβγαλε πώς γεννήθηκε, πώς μεγάλωσε, πώς σπούδασε, πώς έγινε ηθοποιός. Νόμιζε ότι γράφει κακά. Δεν ήθελε να μας ξαναμιλήσει. Ήταν απόλυτος, ή αγαπάω ή δεν αγαπάω».

«Δεν πήγαμε δικαστικά για το βιβλίο. Αποσύρθηκα εγώ και στον τίτλο έβαλα “Χωρίς την έγκρισή μου, Τόλης Βοσκόπουλος. Δεν ήρθε στην κηδεία της μητέρας μου. Η μάνα μου προτού πεθάνει το γύριζε όταν τον έβλεπε στην τηλεόραση. Στο τέλος, όμως, τον συγχώρεσε» συμπλήρωσε.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!