GOSSIP

Είδαμε ποια είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Απόστολου Γκλέτσου

Φουλ ερωτευμένος εμφανίζεται να είναι ο δημοφιλής ηθοποιός, πολιτικός και πρωταγωνιστής της νέας σειράς του ΣΙΓΜΑ "Μόλις Χθες" Απόστολος Γκλέτσος και πλέον αποκαλύφθηκε ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά.

Ο ηθοποιός είναι ερωτευμένος και είναι σε σχέση με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη. Οι δυο τους είναι αρκετό καιρό μαζί και πριν από λίγες ημέρες έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο Ηρώδειο, στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου.

Ο Απόστολος Γκλέτσος σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή Όλα Γκουντ, είχε πει: "Είμαι καλά, είμαι με μια γυναίκα. Σκάρτο χρόνο. Είναι εκτός χώρου και είμαστε καλά. Είμαστε σοβαρά, δεν είναι σάχλα".

Το thetoc.gr αποκαλύπτει πως η Ιζαμπέλα Αρβανίτη ασχολείται µε τη ναυτιλία ενώ στο παρελθόν υπήρξε ιδιοκτήτρια του Νοσοκοµείου Υγεία. Είναι  επίσης μητέρα ενός παιδιού και πήρε διαζύγιο πέρυσι από τον δεύτερό της σύζυγο και τραγουδιστή, Αργύρη Κούκα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι λέγεται ότι πέρασε το καλοκαίρι του στη βίλα της Αρβανίτη στην Ύδρα, απολαμβάνοντας ηρεμία και απομόνωση χωρίς να δίνει στόχο.

"Φαίνεται ο ένας βρήκε στον άλλον το άλλο του μισό”, λέει ο πολύς στενός φιλικός κύκλος που γνωρίζει για το love story της κοσμικής Αθήνας και υποστηρίζει στη συνέχεια ότι "Μπορεί να μην καταλήξει στην εκκλησία, αλλά σίγουρα θα κρατήσει για πολύ καιρό”…

Σήμερα το espresso.gr δημοσίευσε πλάνα από την πρόσφατη κοινή έξοδο του ζεύγους, ενώ τα ίδια πλάνα είδαμε και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!