GOSSIP

Σάκης Κατσούλης: «Είναι κοροϊδία πλέον να λέμε ότι είμαστε φίλοι με την Μαριαλένα»

Με νέες τηλεοπτικές δηλώσεις του, ο φετινός μεγάλος νικητής του Survivor, στην ουσία, επιβεβαίωσε αυτό που, λίγο - πολύ, όλοι... υποψιαζόμασταν εδώ και καιρό πως τελικά η επανασύνδεσή του με την πρώην σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι και ερωτική επανασύνδεση!

Η κάμερα πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, εντόπισε τον Σάκη σε μια εκδήλωση όπου ήταν καλεσμένος και φυσικά ο δημοσιογράφος δεν απέφυγε να κάνει την καθιερωμένη πλέον ερώτηση για τη σχέση του Σάκη με την φιναλίστ του Survivor Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μόνο που αυτή τη φορά, η απάντηση δεν ήταν αυτή που περιμέναμε.

Γιατί μπορεί μέχρι χθες και οι δυο να αρνούνταν πως είναι ζευγάρι, αλλά τώρα ο Σάκης μάλλον αφήνει ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο.

«Με τη Μαριαλένα περπατάμε μαζί. Κάνουμε μαζί επιλογές, συζητάμε τα πάντα και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι κοροϊδία πλέον να λέμε ότι είμαστε φίλοι, δεν είμαστε φίλοι» είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη.

Και συνέχισε: «Δεν μπορούμε να βάλουμε και την ταμπέλα ζευγάρι απλά προσπαθούμε να είμαστε κάθε μέρα και καλύτερα. Δεν υπάρχει άλλο ζευγάρι παγκοσμίως που να έχει βρεθεί στη ζούγκλα μετά από έναν χωρισμό, οπότε ήρθαμε πάρα πολύ κοντά».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!