GOSSIP

Δάκρυσε η Ολυμπία Χοψονίδου με τα λόγια του Βασίλη Σπανούλη [βίντεο]

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της το μοντέλο Ολυμπία Χοψονίδου, όταν άκουσε τα συγκινητικά λόγια του συζύγου της και διάσημου μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη, στην τελετή που έγινε για την ολοκλήρωση της λαμπρής καριέρας του στα παρκέ.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Βασίλης Σπανούλης έβαλε και τυπικά τους τίτλους τέλους στην τεράστια καριέρα του, λέγοντας το «αντίο» στα παρκέ του μπάσκετ μέσω επίσημης συνέντευξης Τύπου στο ΣΕΦ, παρουσία των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου. Εκεί φυσικά ήταν παρούσα και η σύζυγός του Ολυμπία Χοψονίδου με την οποία ο άσσος του μπάσκετ έχει αποκτήσει έξι παιδιά.


«Ευχαριστώ την οικογένεια μου, τη γυναίκα μου που ήταν πάντα δίπλα μου, που προσπαθούσε να τα έχει όλα έτοιμα και να είναι εκεί, τα παιδιά μου, τον αδελφό μου και τη μητέρα μου που καλλιέργησαν τον χαρακτήρα μου με τον δικό μου τρόπο, τον μάνατζερ μου με τον οποίο είμαστε 20 χρόνια μαζί και βοήθησε να γίνει η μεταγραφή στον Ολυμπιακό που άλλαξε και τη δική μου ιστορία. Είμαι πολύ περήφανος και νιώθω πολύ γεμάτος. Νιώθω ευλογημένος και πολύ όμορφα, πολύ γεμάτος. Πιστεύω πως… το τερμάτισα, δεν είχα κάτι άλλο να κάνω, έδωσα και την ψυχή μου. Ήμουν υγιής, τραυματίστηκα, το πάλεψα και επέστρεψα και τελείωσα όρθιος στο μπάσκετ» ακούστηκε να λέει ο Βασίλης Σπανούλης και η σύζυγός του δάκρυσε.

 

Η ίδια, λίγο αργότερα ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο και έγραψε: «Χαίρομαι που φεύγεις γεμάτος από τα παρκέ και που κατάφερες να ζήσεις όλες αυτές τις ωραίες στιγμές ! Δεν αναπολώ το παρελθόν... ό,τι έγινε... έγινε. Δεν θέλω να είμαι ο άνθρωπος που ζει με αναμνήσεις... Εσύ μου το έμαθες αυτό και έτσι πορεύομαι! Μετά από κάθε επιτυχία κοιτούσες την επόμενη μέρα... Μετά από κάθε αποτυχία ήσουν δυνατός να αντιμετωπίσεις την κατάσταση. Γιατί όλο αυτό σε έκανε πιο ώριμο, πιο έμπειρο και καλύτερο άνθρωπο!Σε ευχαριστώ που με την ψυχρότητά σου και την ευθύτητά σου μας έκανες πιο δυνατούς!»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!