GOSSIP

Συγκλονίζει ο Γιάννης Μόρτζος μιλώντας για τον Φλιππίδη και την υγεία του

Ο 80χρονος ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος μίλησε για τις δύσκολες ώρες που βίωσε μετά από ένα σοβαρό χειρουργείο, αλλά και για τη συνάντησή του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, λίγο πριν την προφυλάκισή του.

Ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα On time και τη Σίσσυ Μενεγάτου είπε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα.

«Έκανα μπάι πας. Ευτυχώς γλίτωσα. Ήμουν διασωληνωμένος. Πενήντα μέρες στην εντατική ήμουν ζωντανός νεκρός. Κι όταν κάποια στιγμή άνοιξα τα μάτια μου, έβλεπα να πεθαίνουν κάποιοι στο θάλαμο. Και δεν είχαν την ευαισθησία οι νοσοκόμες να τραβάνε την κουρτίνα να μην τους βλέπω. Εκεί είπα μέσα μου ότι αφού πεθαίνουν αυτοί, θα πεθάνω κι εγώ», είπε αρχικά ο Γιάννης Μόρτζος.

Ο Γιάννης Μόρτζος συμπλήρωσε: «Όμως σιγά σιγά έδινα κουράγιο στον εαυτό μου, σκεφτόμουν το παιδί μου και τη γυναίκα μου και προσπαθούσα να συνέλθω. Άρχισα να λέω στίχους από ποιήματα και λόγια από ρόλους που μου έρχονταν στο μυαλό. Τότε είπα ότι αφού μιλάω, άρα υπάρχω κι έτσι συνήλθα. Τώρα πια δεν τον φοβάμαι το θάνατο. Είναι λύτρωση».

Όσα είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο 80χρονος ηθοποιός αναφέρθηκε και στο συνάδελφό του Πέτρο Φιλιππίδη και στη συνάντηση που είχαν στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», ενώ τόνισε πως έπαθε σοκ όταν έγιναν οι καταγγελίες.

«Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα και ανταμώσαμε με τον Πέτρο στις πρώτες σκηνές αγκαλιαζόμασταν και φιλιόμασταν, γιατί λέγαμε «είμαστε ομογάλακτοι» (λόγω του Κουν). Από τη στιγμή που άκουσα την πρώτη “φωτοβολίδα” που έσκασε γι’ αυτόν, έπεσα από τα σύννεφα. Ήταν ισχυρό σοκ για μένα. Έλεγα και ξανάλεγα μέσα μου: "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός που είχε τα πάντα, έκανε τέτοια πράγματα". Όμως η δικαιοσύνη είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει.»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!