GOSSIP

Νέα δικαστική διαμάχη των Pitt και Jolie - Μήλο της έριδος είναι μια έπαυλη

Ατελείωτη δείχνει να είναι η νομική διαμάχη των χολιγουντιανών σταρ Brad Pitt και Angelina Jolie μετά τον πολύκροτο χωρισμό τους που έγινε αρχικά γνωστός το 2016, αλλά οριστικοποιήθηκε νομικά το 2019.

Το διάσημο ζευγάρι, αφού ενεπλάκη σε μια τεράστια νομική διαμάχη για θέματα που σχετίζονταν με τα 6 παιδιά τους (τα τρία βιολογικά και τα τρία υιοθετημένα) τώρα βρίσκεται ξανά στα δικαστήρια, καθώς ο Brad Pitt, κατέθεσε την περασμένη Τρίτη νέα μήνυση κατά της πρώην συζύγου του.


Αυτή τη φορά, μήλο της έριδος αποτελεί το Chateau Miraval, μια εξοχική έπαυλη στη Γαλλία, η αξία της οποίας ανέρχεται στα 164 εκατομμύρια ευρώ και στην οποία το 2014 λέγεται πως έγινε μυστικά ο γάμος του ζευγαριού.


Η έπαυλη ανήκει στην εταιρεία Quimicum, στην οποία ο Pitt διέθετε αρχικά το 60% των μετοχών μέσω της εταιρείας του Mondo Bongo, ενώ το υπόλοιπο 40% άνηκε στην εταιρεία Nouvel της Jolie.


Όμως το 2016, τρία μόλις χρόνια πριν την έκδοση του διαζυγίου τους, ο Pitt μετέφερε ένα 10% στη Jolie οπότε πλέον η έπαυλη ανήκει και στους δύο με ίδια ποσοστά.

O Pitt κατηγορεί τώρα τη Jolie πως επιχείρησε να πουλήσει τις μετοχές της στην έπαυλη και τον αμπελώνα που την περικλείει χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του και χωρίς πρώτα να του προταθεί να εξαγοράσει το ποσοστό της Jolie.

Παράλληλα ο Pitt κατηγορεί τη Jolie πως δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της ως συνιδιοκτήτρια του ακινήτου, αφού αμελούσε συστηματικά να κάνει πληρωμές για τα έξοδα του ακινήτου, αλλά και να εγκρίνει εγκαίρως τον ορισμό νέου manager της εταιρείας.


Επίσης, οι νομικοί αναφέρουν πως η μεταβίβαση του ποσοστού 10% των μετοχών του ακινήτου πρέπει να θεωρηθεί άκυρη καθώς έγινε με τη μορφή πώλησης μετοχών έναντι μόνο 1 δολαρίου ανά μετοχή, μολονότι η αξία του ακινήτου είναι τεράστια.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!