GOSSIP

Συγκίνησε τους πάντες το γράμμα που έγραψε ο Χρανιώτης στο γιο του

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα, είναι ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και οι δυο τους δεν κρύβουν το πόσο λατρεύουν το αγοράκι τους.

Το ζευγάρι, πριν λίγες ημέρες βάφτισε το γιο τους Αλέξανδρο στην Τήνο και τώρα φαίνεται πως φρόντισαν να αφήσουν λίγες ημέρες τον μικρό στη φροντίδα των παππούδων του και έχουν μείνει οι δυο τους.


Όμως ο Γιώργος Χρανιώτης, με μια ανάρτηση που έκανε στο Instagram έδειξε σε όλους πόσο του λείπει η συντροφιά του γιου του.


«Πέρασε καιρός που σε είχαμε από αγκαλιά σε αγκαλιά. Τώρα περπατάς και γελάς και χαίρεσαι και μας δίνεις ζωή και έμπνευση. Τώρα κάπως μεγάλωσες μικρέ μου. Είσαι σχεδόν μια βδομάδα στην γιαγιά και τον παππού σου και μείς εδώ κοιμόμαστε περισσότερο και πάμε και καμία βόλτα ,αλλά ….Πεθύμησα να με ξυπνήσεις εσύ ,μικρό μου πριγκιπόπουλο ,να με ξυπνήσεις με το γέλιο ή το κλάμα σου. Να σε κάνω μπάνιο και να σ αλλάξω.Να σε βαλω κάτω απ το ντους μαζί μου και να κλείνεις τα ματάκια σου ,γιατί σ ενοχλεί το νερό .Να κάνουμε κούνια και να σε πάω στο παγκάκι να σου διαβάσω κάτι. Να σε ακούω να λες Μπαμπααα (μόνο εγώ), ενω οι αλλοι να με διαβεβαιώνουν ότι λες μπουντοδξοτχμπα .Να σε κάνω να γελάς τόσο πολύ ,που να σκιάζομαι κιόλας.Δεν ξέρω πως είναι να είσαι καλός Μπαμπας ,ξέρω όμως πως είναι να μαι, ο Μπαμπας σου. Μου λείπεις μικρέ Αλέξανδρε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρανιώτης.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!