GOSSIP

Κατερίνα Γιατζόγλου: «Εγώ είμαι ο ρατσισμός με πόδια!» [βίντεο]

Η πρώην παρουσιάστρια, δημοσιογράφος, συγγραφέας και ηθοποιός Κατερίνα Γιατζόγλου, παραχώρησε μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη και σε αυτή η 60χρονη μίλησε και για το #MeToo κίνημα, αλλά και για το ρατσισμό που η ίδια έχει βιώσει.

Η Κατερίνα  έκανε αναφορά στις καταγγελίες από τον χώρο του θεάτρου αποκαλύπτοντας πως ήξερε όλες τις περιπτώσεις που είδα το φως της δημοσιότητας πλην μίας γι΄αυτό και απέφευγε να δίνει το «παρών» σε πρεμιέρες.

«Υπάρχει χρόνια αυτό, ήταν ένα απόστημα. Δεν ξαφνιάστηκα. Εκτός από μία περίπτωση τις ήξερα όλες και δεν είμαι η μόνη. Δεν πήγαινα σε πρεμιέρα και όταν με ρωτούσαν έλεγα ” γιατί δεν μου πάει”. Γιατί ήξερα και επειδή ήξερα δεν γελούσα καθόλου μαζί τους».

Και συνέχισε: «Υπάρχει πάντα ένα ρατσισμός με τις κακοποιημένες γυναίκες που με θυμώνει: Αυτό το “γιατί δεν το είπε τώρα;” έχει να κάνει με τις συνθήκες».

Για το αν έχει έρθει αντιμέτωπη η ίδια με τον ρατσισμό απάντησε: «Εγώ είμαι ο ρατσισμός με πόδια. Ο ρατσισμός έχει εξαντληθεί επάνω μου. Έχω στείλει σενάριο σε κανάλι και η απάντηση ήταν “αποκλείεται να το έχει γράψει αυτή. Αποκλείεται να είναι δίμετρη, γυμνασμένη και να το έχει γράψει αυτό».

Η ζωή της παραδέχεται πως είναι μία «βάρκα μπαταρισμένη» υπέρ της καριέρας της που γνώρισε φοβερή επιτυχία. «Δεν έχω κάνει καμία αποτυχία στην επαγγελματική μου καριέρα, το άλλο το ψάχνουμε στη χαμένη Ατλαντίδα».

Τα παιδιά της όμως πάνω από οτιδήποτε στον κόσμο και τα «παράσημά» της, όπως δηλώνει.

Τέλος, σχετικά με το αν της έχε λείχει η τηλεόραση η απάντησή της ήταν κατηγορηματικά αρνητική.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!