GOSSIP

H Ιωάννα Μαλέσκου δηλώνει πως είναι έτοιμη για ένα γάμο αλλά... [βίντεο]

Ευχάριστες στιγμές είδαμε πρόσφατα στην εκπομπή Love It, αφού στήθηκε ένα μικρό πάρτι για τη μέλλουσα νύφη και συνεργάτιδα της εκπομπής Μάρτζυ Λαζάρου και η Ιωάννα Μαλέσκου, δήλωσε πως μάλλον πρέπει να έρθει η σειρά της να παντρευτεί.

Σήμερα, στην εκπομπή της Τσιμτσιλή, είδαμε πλάνα από τα παρασκήνια αυτού του... bachelorette πάρτι και μέσα σε όλα, με χαμόγελο, η όμορφη παρουσιάστρια του Love It σημείωσε χαρακτηριστικά πως «συναισθηματικά και ψυχολογικά είμαι έτοιμη για έναν γάμο, άλλοι τεχνικοί παράγοντες είναι αυτοί οι οποίοι… Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να βρίσκεις τον άνθρωπο της ζωής σου, να κάνεις την οικογένεια σου και να ξέρεις ότι όλο αυτό ολοκληρώνει πραγματικά τη ζωή σου».

Το τηλεοπτικό σκηνικό είναι πολύ πιο έντονο από ότι θα συνηθίζαμε να βλέπουμε. Είναι όμορφο να υπάρχουν τόσες εκπομπές με την έννοια να διαμορφώνουν διαφορετικά την τράπουλα με τις επιλογές των τηλεθεατών. Κάνουμε τηλεόραση και απευθυνόμαστε στον κόσμο, δεν την κάνουμε για εμάς. Έτσι θέλω να πιστεύω. Σε αυτή την κατάσταση υπάρχει αυτό το όμορφο άγχος, η αγωνία, η διαρκής κίνηση και προσωπικά δεν με αγχώνει τι θα κάνουν οι άλλες εκπομπές στη ζώνη απέναντι. Με αγχώνει πιο πολύ να δώσουμε στον κόσμο το μέγιστο που μπορούμε» πρόσθεσε η Ιωάννα Μαλέσκου στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Όταν δε στις δηλώσεις ήρθε και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, πλάι στην παρουσιάστρια, η Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε πως «είναι αυτό το πλήρωμα του χρόνου που έρχονται στιγμές και συγκυρίες και σε οδηγούν στους ανθρώπους που πραγματικά θέλουμε να είναι κοντά μας. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι και άλλους ανθρώπους, που δεν συνεργαζόμαστε γιατί δεν γίνεται, δεν τους εκτιμάμε ή έχουμε κάποια πικρία ή οτιδήποτε. Γιατί διαβάζουμε και δυστυχώς γράφονται πολλά».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!