GOSSIP

Ο Γαβαλάς δηλώνει πως δεν θέλει την Κάτια Ταραμπάνκο στο My Style Rocks

Το δημοφιλές τηλεοπτικό σόου μόδας My Style Rocks, είναι βέβαιο πως θα επιστρέψει στην tv μέσα στη νέα σεζόν, αλλά παραμένει άγνωστο το ποια θα είναι η νέα παρουσιάστρια που θα πάρει τη σκυτάλη από την Κατερίνα Στικούδη.

Το βέβαιο είναι πως ο Λάκης Γαβαλάς θα είναι και πάλι στη θέση του κριτή και ο ίδιος, σε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις του, ξεκαθάρισε πως διαφωνεί με την επιλογή της Κάτιας Ταραμπάνκο ως παρουσιάστριας του My Style Rocks.
Ο ίδιος δε, φρόντισε να σχολιάσει και όλα όσα βλέπει στην tv.

«Ανήκω σε ένα κανάλι που λέγεται ΣΚΑΙ και είμαι κριτής στο “My style rocks”. Γιατί να μετακινηθώ όταν σχεδόν έχω αγοράσει την καρέκλα μου;», είπε αρχικά.

«Δεν θα ταίριαζε η Κάτια Ταραμπάνκο στην παρουσίαση. Θέλω να πάμε σε άλλο όνομα και άλλο επώνυμο, είπαμε πολλά γι αυτό», πρόσθεσε ερωτηθείς για την νικήτρια του GNTM.

«Μου ζητήθηκε να είμαι στο “Dancing with the stars” αλλά δεν…», τόνισε.

«Θα πρέπει να με ρωτήσετε αν υπάρχουν καλοί στυλίστες στην τηλεόραση. Αυτό είναι το δράμα το μεγάλο των παρουσιάστριών. Δεν υπάρχουν στυλίστες στην τηλεόραση, βγάζουν καρναβάλια τις παρουσιάστριες.», ανέφερε,

«Μου έχει γίνει πρόταση για ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα είπαν πως θα έβρισκαν τον τρόπο αν δεν μπορούσα να τα βγάλω πέρα», αποκάλυψε κλείνοντας.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!