GOSSIP

Ο Γιώργος Κόρομι μίλησε ξανά για τον Τριαντάφυλλο και τα ψάρια [βίντεο]

Μπορεί να έχουν περάσει πολλές ημέρες από το φινάλε του φετινού κύκλου του Survivor, αλλά φαίνεται πως η κόντρα που είχε ξεσπάσει στον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Κόρο, δεν έχει κοπάσει.

Μάλιστα ο ίδιος ο Γιώργος Κόρομι, σε νέα τηλεοπτική συνέντευξή του που είδαμε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή, είπε πως έφτασε στο σημείο να δέχεται απειλές επειδή δεν είχε δώσει... ψάρια στον Τριαντάφυλλο.

Παράλληλα ο πρώην Survivor μίλησε και για τη ζωή του μετά το Survivor και για τα φλερτ που δέχεται.

«Το φλέρτ πάντα ήταν και από τα δύο φύλα. Εγώ από παιδάκι είχα τρέλα με το γυναικείο φύλο», είπε αρχικά ο Γιώργος Κόρομι.

Μιλώντας για τη ζωή του μετά το Survivor σημείωσε: «Όταν βγήκα από το παιχνίδι δέχθηκα σχόλια επειδή δούλευα στο gay friendly μπαρ. Στη Μύκονο γνώρισα και κάναμε πολύ παρέα με τους Disquared, τον Ζαν Πωλ Γκοτιέ, με τον Ρόμπερτ Πιρές τον ποδοσφαιριστή».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αρνητικά σχόλια δέχτηκα για το ψάρι που δεν είχα δώσει στον Ντάφι. Οι δικοί μου άνθρωποι ενοχλήθηκαν πολύ από σχόλια, επιθέσεις λεκτικές και απειλές. Απευθυνθήκαμε στη δίωξη για να σώσουμε το μαγαζί μου».

«Το λουλούδι μας, τον Τριαντάφυλλο, τον ζούσα 7 μήνες. Λέω ‘απολαύστε τον’», κατέληξε ο επειχειρηματίας.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!