GOSSIP

H Britney Spears ξαφνικά... εξαφανίστηκε από το Instagram

Σοκ έπαθαν οι δεκάδες εκατομμύρια followers της ποπ σταρ Britney Spears, όταν ξαφνικά είδαν πως η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της και είχε εξαφανίσει όλες τις αναρτήσεις της.

Θυμίζουμε πως η Britney ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram, ειδικά όταν άρχισε το #FreeBritney κίνημα και η δικαστική διαμάχη της με τον πατέρα της για να τερματιστεί η κηδεμονία του και μάλιστα το τελευταίο διάστημα "βομβάρδιζε" το Instagram με τόπλες και σέξι πόζες της, ενώ στην τελευταία ανάρτησή της ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με την Page Six, η Spears αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα social media για να δείξει ότι είναι ευτυχισμένη και θέλει την ηρεμία της. «Η σιωπή είναι πολύ δυνατό μήνυμα» δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της στα media και πρόσθεσε ότι ήταν αποκλειστικά δική της απόφαση να κλείσει τον λογαριασμό μετά τον αρραβώνα της με τον Sam Asghari.

Η ίδια πάντως έγραψε στο Twitter ότι το έκανε για να γιορτάσει τον αρραβώνα της και υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει σύντομα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!