GOSSIP

Ο Mad Clip είχε ήδη φτιάξει μια μεγάλη περιουσία πριν χάσει τη ζωή του

Ο Έλληνας τράπερ Mad Clip, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο σε ηλικία μόλις 34 ετών, σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις του, δήλωνε πως ήθελε στη ζωή του να κάνει μεγάλη περιουσία και ονειρεύονταν κάποια στιγμή να δημιουργήσει το δικό του μουσικό label και να μανατζάρει άλλους καλλιτέχνες.

Άλλωστε και οι στίχοι του συχνά αναφέρονταν στην επιθυμία του να ζει μια πολύ χλιδάτη ζωή, αλλά τώρα σε τηλεποπτικό ρεπορτάζ μάθαμε πως ο Mad Clip, ήδη είχε καταφέρει να δημιουργήσει μια διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία και κανείς δεν γνωρίζει τί θα συμβεί με αυτή.

«Από το 2017 ήταν περιζήτητος για νυχτερινά μαγαζιά σε Ελλάδα και Κύπρο με αμοιβές από 3 έως 5- 6 χιλιάρικα τη βραδιά. Πολλές φορές και διπλές εμφανίσεις και είχε μαζευτεί ένα μεγάλο ποσό. Η πληροφορία η δικιά μου είναι ότι αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Από τον πρώτο έλεγχο που έκανε η οικογένεια στο σπίτι δεν βρέθηκαν μετρητά, οι πληροφορίες όμως που συγκεντρώνουν και από τις καταθέσεις που έχει η αστυνομία στα χέρια της από το τροχαίο μαθαίνοντας τι μπορεί να έχει συμβεί και πως ήταν η ζωή του Mad Clip, προκύπτει ότι μπορεί να έχει δώσει μεγάλα χρηματικά ποσά στο περιβάλλον του. Σε ανθρώπους που ήταν κοντινά του πρόσωπα και αυτά τα χρήματα δεν έχουν βρεθεί. Ένα άλλο μυστήριο αφορά τα πολύ ακριβά χρυσαφικά του», είπε στην αρχή ο Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο με τον Mad Clip να μιλάει για τα κοσμήματά του.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Τεργιάκης πρόσθεσε: «Βρέθηκαν κοσμήματα στο σπίτι, όσα βρήκε ο πατέρας στην πρώτη του επίσκεψη. Τα έχει βάλει σε μια τσάντα και τα έχει δώσει στην μητέρα. Βρέθηκε και το ρολόι και έχει κατατεθεί σε μια θυρίδα. Το κρίσιμο στοιχείο είναι αν υπάρχει θυρίδα με χρυσό. Υπάρχουν καταθέσεις από το περιβάλλον του που λένε ότι του άρεσε ο χρυσός και επένδυε σε χρυσό. Θα κοιτάξουν στις τράπεζες αν υπάρχει κάποια θυρίδα και όταν δοθεί εντολή από τον εισαγγελέα θα ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί.  Η οικογένεια εμφανίζεται σίγουρη ότι υπάρχουν χρήματα που έχουν δοθεί σε άτομα από το περιβάλλον.  Το κρίσιμο ακόμη είναι η συμμετοχή του σε εταιρείες, διότι είχε ανοίξει καταστήματα και σχεδίαζε το άνοιγμα ακόμη 5 καταστημάτων μέσα στο 2022. Όλα αυτά είναι μια μεγάλη περιουσία».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!