GOSSIP

H Jennifer Lopez μοίρασε εγκεφαλικά με αυτό το outfit στα MTV VMAs [βίντεο]

Από τη Βενετία της Ιταλίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ βρέθηκε μέσα σε λίγες ώρες η σταρ Jennifer Lopez, που πραγματοποίησε πριν λίγες ώρες, μια guest εμφάνιση έκπληξη στη σκηνή των φετινών MTV Video Music Awards.

Όλοι περίμεναν πως η 52χρονη Λατίνα σταρ, θα απουσίαζε από τη φετινή τελετή απονομής των MTV VMAs, αφού το βράδυ του Σαββάτου, όλος ο πλανήτης είχε δει τη Lopez να... παλαβώνει τη Βενετία, κάνοντας την πρώτη red carpet εμφάνιση με το σύντροφό της και χολιγουντιανό σταρ Ben Affleck, μετά την πρόσφατη ερωτική τους επανασύνδεση.


Οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στη Μόστρα, όπου έκανε πρεμιέρα η νέα ταινία του Affleck και όλοι μιλούν για το απόλυτο hot ζευγάρι της παγκόσμιας σόουμπιζ.


Όμως φαίνεται πως η Lopez βρήκε το χρόνο να φύγει και να βρεθεί μέσα σε λίγες ώρες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και χθες έκανε είσοδο - έκπληξη στην τελετή απονομής των βραβείων MTV VMAs για να απονείμει η ίδια ένα βραβείο στην Olivia Rodrigo.


Και φυσικά φρόντισε αυτή η guest εμφάνιση να τους αφήσει όλους άφωνους, αφού η σταρ φόρεσε ένα ultra sexy outfit με σχεδόν... ανύπαρκτη μίνι φούστα και μπολερό - μπουστάκι.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FEMIWORLD (@femiworld.co)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!