GOSSIP

Η Γερασιμίδου "έκραξε" άσχημα την Τούνη - «Φιλιέται, ξεβρακώνεται, μια χαρά…»

Μια χειμαρρώδη τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου και αναφέρθηκε και στην λήξη μιας συνεργασίας της με τον Καπουτζίδη, χωρίς να κρύψει την πικρία της για αυτή την εξέλιξη, ενώ ήταν... κόλαφος όταν αναφέρθηκε στην Ιωάννα Τούνη.

Συνέντευξη σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία δεν μάσησε τα λόγια της όταν μίλησε για την Ιωάννα Τούνη.

«Βλέπω πολύ τηλεόραση, αλλά δεν βλέπω όλα αυτά τα εκμαυλιστικά, τα ριάλιτι, μαθαίνω όμως ποιοι πάνε εκεί. Και βλέπω μια κυρία, έχουν εκφραστεί κι άλλοι γι’ αυτήν και πιο σκληρά, έχω εκφραστεί κι εγώ. Μας έχει βγάλει όλους τεμπέληδες, ότι θέλουμε επιδόματα… Ξέρει πόσο είναι τα επιδόματα;

Είναι γνωστή αυτή… Διαφημίζεται μόνη της αυτή, πάει και βγάζει φωτογραφίες, φιλιέται, ξεβρακώνεται, μια χαρά… Κατά τ’ άλλα βγάλει λεφτά λέει από επιχείρηση που έχει, το πιστεύω! Χαλάλι της και τα λεφτά που βγάζει, σεβαστό!

Αλλά έχει ζήσει με 534 ευρώ; Μέχρι εγώ να αρχίσω να βγάζω λεφτά από αυτή τη δουλειά καθάριζα σκάλες και σπίτια και οι κυρίες που καθάριζα τα σπίτια τους το βράδυ έρχονταν στο θέατρο. Λοιπόν, δεν θα μας πει για δουλειά».

Η λήξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Καπουτζίδη

Η ηθοποιός όμως δεν μάσησε τα λόγια της και όταν αναφέρθηκε στη σειρά «Σέρρες» που γυρίζει ο Γιώργος Καπουτζίδης, στην οποία ήταν αρχικά να συμμετάσχει και η ίδια, αλλά πρόσφατα έγινε γνωστή η απομάκρυνσή της από το καστ.

«Δεν έχω διάθεση να διαφημίσω κανέναν. Έχει συμβεί πάρα πολύ καιρό αυτή η προσβολή και τώρα βγήκε, με το που αρχίσαν τα γυρίσματα, ότι αποχώρησα επεισοδιακά.

Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω αποχωρήσει επεισοδιακά ούτε με έχουν απολύσει. Δεν είχα πει τίποτα πουθενά και τώρα λέω αυτό.

Εύχομαι καλή επιτυχία κυρίως στους συναδέλφους μου.

Δεν ξέρω γιατί θέλανε να τιμωρηθώ. Πηγαίναμε, προχωρούσαμε, αλλάξαμε και παραγωγή και υπήρχαν οι διαβεβαιώσεις ότι όλα θα γίνουν.

Πρέπει να σας πω ότι δεν με έδιωξε ο παραγωγός, όποιος με έδιωξε ας το σκεφτεί.

Δεν μου αρέσει το ψέμα και δεν μου αρέσει  να με χρησιμοποιούν.

Δεν έχουν αυτό που φαντάζεστε για να έρθουν να μου μιλήσουν.

Δεν μπορεί να είσαι βοηθός και να πηγαίνεις να λες ότι η Γερασιμίδου δεν συνεργάζεται. Για πρώτη φορά στη ζωή μου το άκουσα και αυτό» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!