GOSSIP

Παντρεύτηκε η χολιγουντιανή σταρ Lily Collins [εικόνες]

H  χολιγουντιανή σταρ και πρωταγωνίστρια της σειράς "Emily In Paris" του Netflix αποκάλυψε η ίδια μέσω social media πως το περασμένο Σάββατο έκανε το γάμο της.

Η 33χρονη Βρετανο-Αμερικανίδα ηθοποιός Lily Collins, που είναι κόρη του πασίγνωστου τραγουδιστή Phil Collins, παντρεύτηκε με τον Charlie Mc Dowell σε έναν υπέροχο γάμο που έγινε στο Κολοράντο των ΗΠΑ και το ευτυχισμένο ζευγάρι πόζαρε με φόντο το καταπράσινο τοπίο δασών της περιοχής κοντά στις θερμες πηγές Dunton..


 «Ποτέ δεν ήθελα να ανήκω σε κάποιον περισσότερο από τώρα και να ανήκω σε εσένα. Και τώρα γίνομαι σύζυγός σου. Στις 4 Σεπτεμβρίου 2021 ανήκουμε και επίσημα ο ένας στον άλλον για πάντα. Σε αγαπώ πάνω από όλα @charliemcdowell…» έγραψε η ηθοποιός στο Instagram ανεβάζοντας μια σειρά από παραμυθένια πλάνα από το γάμο της, όπου η ίδια φορούσε ένα υπέροχο δαντελένιο νυφικό με πέπλο.

H ίδια δε περιέγραψε το δεσμό της με το σύζυγό της σαν ένα παραμύθι που έγινε πραγματικότητα για πάντα και πως χάρηκε πολύ που το νέο αυτό κεφάλαιο στη ζωή της ξεκίνησε τόσο μαγικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!